Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Дом и градина
  3. Домашен майстор
  4. Строителни материали
  5. Строителни материали - Област Варна
  6. Строителни материали - Варна
  7. Строителни материали - Аспарухово
Керамични плочки облицовъчена керамика ръчна изработка
Керамични плочки облицовъчена керамика ръчна изработка
Керамични плочки облицовъчена керамика ръчна изработка
Керамични плочки облицовъчена керамика ръчна изработка
Керамични плочки облицовъчена керамика ръчна изработка
Керамични плочки облицовъчена керамика ръчна изработка
Керамични плочки облицовъчена керамика ръчна изработка
Керамични плочки облицовъчена керамика ръчна изработка
Керамични плочки облицовъчена керамика ръчна изработка
Керамични плочки облицовъчена керамика ръчна изработка
Керамични плочки облицовъчена керамика ръчна изработка
Керамични плочки облицовъчена керамика ръчна изработка
Добавена 19 октомври 2021 г.

Керамични плочки облицовъчена керамика ръчна изработка

0.60 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

Обичаме това, което правим. Вярване, че чрез труда си докосваме истински стойностното и непреходното. Казано е: „Моят дом е моята крепост“, а ние бихме добавили: „Моят дом е моята душа“. Всяко здание, всяка постройка е отрацение на вътрешния мир както на своите създатели, така и на обитателите си. ПОчувствайте се комфортно в собствената си душа. Представяме Ви продукт, който съчетава в себе си естетическото с дункционалното в едно хармонично цяло. Следните характеристики с прави считаме за силните страни на продукта ни:
1. Автентична технология – Производствения процес в голяма степен е взаимстван от старинните технологии в областта на керамиката, използвани в римската и етруската цивилизация. Дългогодишни пручвания на древните способи за производство на керамика, многобройни научни изследвания и опити предшестват продукта в крайния му вид и качество. Продуктът ни напълно се вписва в старите, устояли на времето традиции на човечеството в областта на строителството и дизайна. Същевременно е достатъчно гъвкав като вариативност на размерите на монтаж, за да отговори на предизвикателствата на съвремието ни.
2. Ръчна изработка – ръчния труд е основна част от производствения процес. Човешката ръка присъства от потготовката на глината за обработка до изпичането и в съответните крайни продукти. В свят, доминиран от бездушния машинен алгоритъм, ние предлагаме жив и самобитен прдукт, въплъщаващ в себе си неподражаемото човешко присъствие и майсторство.
3. Екологични материяли – за добив на суровини използваме един напълно природен източник – земята. Керамичните ни тухли се изработват от глина, шамот и кварцов пясък, без добавяне на никакви химически съставки като оцветители или стабилизатори. В процеса на производство са застъпени изцяло естествени способи. На обработка като изкисване на глината, сушене и изпичане. Резултатът е един автентичен продукт с натурален външен вид и цвят, екологично чист и безвреден за хората.
4. Физико – механични свойства – Използването на естествени материяли и специфичната технология на производство обуславят редица блогприятни физико- механички качества на продукта за клиентите ни.
5. -Киселинната устойчивост на тухлите ни се дължи на екологичните, необработвани химически първични суровини.
6. Двуразовот изкисване на глината във водни вани води до отстраняване на солите и инертните вещества от суровия материал, а оттам и до механичната издръжливост на керамичните ни изделия. Благодарение на дългогодишния си труд и питност постигнахме високата износоустойчивост на продукта си.
7. Износоустойчивостта, съчетана с еднородността на материала, от който изработваме керамичните си тухли обуславят дълготрайността, съчетана с еднородността на материала, от който изработваме керамичните си тухли обуславят дълготрайносттта на изделията ни, равна практически на живота на носещата конструкция.
8. За изпичане на тухлите си използваме невакумирана глина. Порестият вътрешен строеж на продукта ни обуславя високите показатели на влагопоглъщаемост и влагоотдаване от 15% до 20-25 % в различните видове изделия. Тези характеристики правят тухлите ни предпочитани при решаването на проблема с влагата и конденза върху вътрешните стени. Керамичните ни продукти поглъщат бързо влагата, но не я задържат в себе си, а я отдават също толкова бързо в околното пространство. Предпочитайки облицовъчните ни тухли, осигурявате на стените си постоянно свободно „дишане“. Мухълът и кондензът няма повече да Ви притесняват.
9. Порестата структура на материала е причина и за лекотата на изделията ни, необременяваща допълнително носещата конструкция.
10. Топлоизолацията е също една важна характеристика на продукта ни с която много се гордеем. За разлика от студените бетонни конструкции, стените и подовете, облицовани с нашите тухли са топли и излъчват естествен уют. Нвото на топлоизолацията зависи съответно от дебелината на различните ни продукти.
11. Лесна обработка и монтаж- специфичният вътрешен строеж на продукта ни позволява неговата лесна и безпроблемна обработка. Тухлите ни могат да бъдат пробивани, рязани до постигане на желаната форма без това да причини трошенето, напукването или роненето им. Тухлата остава цялостна, променяйки се единствено в мястото, в което е третирана. Монтажът на изделията ни също толкова лесен и достъпен , не изисква някаква специална технология или знание. Тухлите ни могат да бъдат монтирани върху всякакви повърхности, включително и върху стъкло, целязо и укрепена ламарина. Използват се познатите на строителния пазар слепващи материятли. Потготовката на повърхността, върху която се извършва монтажът, е сравнително проста ( За повече информация отностно монтажа винаги можете да се обърнете към нас)
12. Стилова вариативност – древната технология, която използваме, е въплътила в изделията ни неподражаем исторически колрит. Духът на различни поколения и исторически епохи живее във всяка една наша тухла. Тази вътрешно присъща асоциативност, характерна за продукта ни, е широко използвана за постигане на по-старинна визия на интериора и екстериора. Натуралния външен вид на продукта ни се съчетава с дърво, камък и други естествени материали при постигането на екостил и природосъобразен уют в дома. Идеята, вложена в изделията ни, логично се вписва в дизайнерските търсения на едно автентично звучене, съхранило цивия контакт с природата. Същевременно продуктът ни е достатъчно приспособим в размерите и начина на монтаж, за да отговори и на най-актуалните направления в съвременния дизайн. В състояние сме да предложим различни форми, размери и повърхности на тухлите си, съобразени с Вашите индивидуални предпочитания.

• Цени:
32x32x3.8 - 11 Лв ,
25x12.2 – 3 лв ,
20 x 10 x 2 - 1 лв ,
32 x 8x3.8 -3.5 Лв ,
24x5 x1 0.42 лв,
32 x 16x 3.8 – 4 лв ,
25x 12 x 1.3 подова 2.5 лв ,
15 x 15 x 1 – 2.1 лв ,
27x 8 x 2 3 лв,
27 x 27 x 3.8 – 8 Лв
30 x 15 x 2 – 4лв
25 x 12 x1.8 -3 лв
10x10x1 – 0.6 лв
20x5 x 5 – 2.5лв
ID: 128020751

Потребител

Facebook connected icon

allemblems

В OLX от октомври 2014 г.
Последно онлайн вчера в 17:31

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua