Съобщения
 1. Заглавна страница
 2. Недвижими имоти
 3. Продажби
 4. Къщи, вили
 5. Къщи, вили - Област Велико Търново
 6. Къщи, вили - Велико Търново
 7. Къщи, вили - Стара част
Къща с панорама към Царевец
Къща с панорама към Царевец
Къща с панорама към Царевец
Къща с панорама към Царевец
Къща с панорама към Царевец
Къща с панорама към Царевец
Къща с панорама към Царевец
Къща с панорама към Царевец
Добавена 21 септември 2021 г.

Къща с панорама към Царевец

77000

ПромотирайОбнови
 • Бизнес

 • Цена на кв.м: 553.96

 • Брой етажи на сградата: 2

 • Квадратура: 139 кв.м

 • Квадратура на двора: 111 кв.м

 • Година на строителство: 1950 г.

 • Строителство: Тухла

 • Отопление: Електричество

 • Състояние на сградата: Завършена

 • Особености: канализация

Описание

"Болярски Имоти" Ви предлага двуетажна къща с голяма история в близост до хотел-Янтра и Самоводската чаршия. От имота се открива прекрасна панорамна гледка към Гарга баир, Трапезица, Царевец и Арбанаси.

Имота граничи с две улици, като ЗП е 139 кв.м., разпределени между двата етажа. Къщата е стара и се нуждае от основен ремонт, но предвид уникалното й местонахождение, заслужава Вашето внимание.

Първият етаж се състои от хол,стая,баня и тоалетна. Вторият има шест стаи, баня и тоалетна. Квадратура на двора е 111 кв.м заграден с каменни дувари, в който се намира допълнителна постройка и дълъг навес за паркиране. Имота е с право на строеж-10м. височина (възможност за надстрояване). Покрива на основната сграда е сменен 2008 г.

Състояние на имота:

- Застроената площ е 139 кв.м.

- Дворът е с площ от 111 кв.м

- Строежа е микс камък,тухла,гредоред

- изложение югозапад/югоизток

- вратите и прозорците са дървени

Предвид локацията и параметрите на този парцел, не пропускайте това чудесно инвестиционно предложение и се обадете за запишете своя час за оглед!
ID: 127607519
Болярски Имоти

Потребител

Теодора Костадинова

В OLX от ноември 2017 г.
Последно онлайн вчера в 6:07

Локация

За нас

Кантора  „Болярски Имоти” е създадена през 2012 година в гр. Велико Търново,  с  основна дейност посредничество, консултации и управление на недвижими имоти. От 2016г., „Болярски Имоти” е пълноправен член на "Националното Сдружение за Недвижими Имоти". Екипът на „Болярски Имоти” е малък, но с доказан дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние ще отговорим на вашите изисквания за професионално обслужване.   „Болярски Имоти” е специализирана в обслужването на български и чуждестранни клиенти на територията на  град Велико Търново.   За времето, в което работи на пазара на недвижими имоти, „Болярски Имоти” се радва на високо клиентско доверие като коректен, отговорен и дискретен партньор.   Основни принципи за работа на „Болярски Имоти” са защита на инвестициите на своите клиенти, изграждане на доверие към бранша, стремеж към висок професионализъм,  компетентност, коректност и професионална етика.   Нашата цел като екип е да предложим професионално обслужване на клиентите си, по целия път от решението за придобиване или наемане на имот, до окончателната покупка/продажба, съответно наемане/отдаване под наем.  Опитът на нашия екип в бранша и съвместната работа на „Болярски Имоти” с доказани Счетоводни и Юридически кантори ни дава възможност да гарантираме юридическата и икономическа обезпеченост на всяка сделка или решение на наш клиент, реализирани чрез „Болярски Имоти”, като посредник или консултант.

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua