1. Заглавна страница
  2. Електроника
  3. Домакински уреди
  4. Кафемашини и ел. кани
  5. Кафемашини и ел. кани - Област Хасково
  6. Кафемашини и ел. кани - Хасково
  7. Кафемашини и ел. кани - Дружба 1
Кафемашина Saeco Aulika
Кафемашина Saeco Aulika
Кафемашина Saeco Aulika
Кафемашина Saeco Aulika
Кафемашина Saeco Aulika
Кафемашина Saeco Aulika
Кафемашина Saeco Aulika
Кафемашина Saeco Aulika
Кафемашина Saeco Aulika
Кафемашина Saeco Aulika
Кафемашина Saeco Aulika
Кафемашина Saeco Aulika
Добавена 28 май 2021 г.

Кафемашина Saeco Aulika

899 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: използвано

Описание

Кафемашина Saeco Aulika / 899 лева / е с бонус 1 килограм кафе на зърна "Monitto" или  "Mr. Coffee" по избор на клиента без ограничение в цената / варират от 10.99 до 39.99 лева /. Ние сме основен дистрибутор на тясно специализираните марки кафе на зърна "Monitto", "Mr. Coffee" и "Signore Boreto". Кафетата с марки "Monitto" и "Мr. Coffee" са фокусирани да дават перфектно качество при направата им на домашна автоматична кафемашина и вендинг автомат, където зърната трябва да бъдат изпечени по специфичен начин, а вложените кафета изключително чисти без наличието на никакви примеси, за да се получи качествена напитка. "Monitto", "Mr. Coffee" и "Signore Boreto" са изпечени по технология гарантираща винаги високо качество на крайния продукт чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе, като те се изпичат по отделно и след това се смесват конкретните видове за конкретния бленд с цел много по - високо качество на сместа в пакета, тъй като различните сортове кафе имат различна температура на изпичане
за най - добри вкусови качества.
Предлагаме 6 основни вида кафе на зърна с марката " Monitto " на цени от 10.99 до 33.33 лева за килограм и 9 основни вида с марката " Mr. Coffee " на цени от 9.99 до 18.99 лева за килограм като в зависимост от количествата и желанието на клиента за съвместна работа може да се договорим за отстъпки. При желание с марките "Monitto" и "Mr. Coffee" изработваме и частни марки като конкретния пакет с надпис се продава само на определения клиент. Цените са според количеството като минималната поръчка е 482 килограма.
Кафемашина SAECO Aulika с отличен външен вид и перфектно техническо състояние, за което предоставяме клип -
https://youtu.be/RUJa6eFIhBI

Saeco Aulika e професионална кафемашина за вашия дом, офис, магазин или дори заведение. Работи с кафе на зърна, разполага с два бойлера, две помпи, дюза за топла вода и пара, интегриран капучинатор, 8 бутона за избор на напитки и функции и допълнителен шкаф за отработеното кафе. Тази автоматична кафемашина е УНИКАЛНА, лесна за употреба и е с най - голям капацитет от всички автоматични кафемашини. Освен запаметимите дължини на изтичащото кафе има функция One touch капучино с употреба на свежо прясно мляко, която ще ви направи перфектното капучино или горещо мляко. Машината разполага с огромна вместимост:
1 килограм кафе на зърна, 4 л вода, 40 отработени кафета, 1 литър вместимост на за отпадъчна вода.
Размери - 334/ 574/ 452 mm, тегло 22 kg, ел. захранване 220-240 V/50-60 Hz, консумация 1400 W.
Кафеавтоматите, които предлагаме са внос от Швейцария и са отлично рециклирани. Всички кафеавтомати се изпращат с еконт или се доставят на място ако е възможно.
За повече информация 08********66.
"Monitto" Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /
Може да разгледате и останалите ни обяви.
ID: 121083564
Mr.Coffee

Потребител

Monitto

В OLX от септември 2019 г.
Последно онлайн днес в 9:08

Локация

За нас

Ние сме основен дистрибутор на тясно специализираните марки кафе на зърна "Monitto", "Mr. Coffee" и "Signore Boreto". Кафетата с марки "Monitto" и "Мr. Coffee" са фокусирани да дават перфектно качество при направата им на домашна автоматична кафемашина и вендинг автомат, където зърната трябва да бъдат изпечени по специфичен начин, а вложените кафета изключително чисти без наличието на никакви примеси, за да се получи качествена напитка. "Monitto", "Mr. Coffee" и "Signore Boreto" са изпечени по технология гарантираща винаги високо качество на крайния продукт чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе, като те се изпичат по отделно и след това се смесват конкретните видове за конкретния бленд с цел много по - високо качество на сместа в пакета, тъй като различните сортове кафе имат различна температура на изпичане за най - добри вкусови качества. Предлагаме 6 основни вида кафе на зърна с марката " Monitto " на цени от 10.99 до 33.33 лева за килограм и 9 основни вида с марката " Mr. Coffee " на цени от 9.99 до 18.99 лева за килограм като в зависимост от количествата и желанието на клиента за съвместна работа може да се договорим за отстъпки. При желание с марките "Monitto" и "Mr. Coffee" изработваме и частни марки като конкретния пакет с надпис се продава само на определения клиент. Цените са според количеството като минималната поръчка е 482 килограма.

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua