1. Заглавна страница
  2. Дом и градина
  3. Храни, добавки, напитки
  4. Храни, добавки, напитки - Област Хасково
  5. Храни, добавки, напитки - Хасково
  6. Храни, добавки, напитки - Дружба 1
Кафе на зърна Monitto Roco 5+1
Кафе на зърна Monitto Roco 5+1
Кафе на зърна Monitto Roco 5+1
Кафе на зърна Monitto Roco 5+1
Кафе на зърна Monitto Roco 5+1
Кафе на зърна Monitto Roco 5+1
Кафе на зърна Monitto Roco 5+1
Кафе на зърна Monitto Roco 5+1
Кафе на зърна Monitto Roco 5+1
Кафе на зърна Monitto Roco 5+1
Кафе на зърна Monitto Roco 5+1
Кафе на зърна Monitto Roco 5+1
Добавена 19 май 2021 г.

Кафе на зърна Monitto Roco 5+1

21 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

Кафе на зърна "Monitto Roco" / 21 лева за килограм, а при покупката на 5 килограма получавате шести безплатно / е много приятно меко на вкус кафе с отличаващ се аромат, което при правилна настройка изтича перфектно и прави много добър каймак. Това кафе е перфектно, както за дома, офиса, вашето заведение или магазин, така и за външни вендинг автомати около, които има голяма конкуренция, тъй като вкуса, аромата и вида му привличат изключително много клиенти. "Monitto Roco" е точното кафе, което ще ви помогне в силно конкурентна среда да спечелите нови и редовни клиенти.
Предлагаме и клип, на който можете да видите как изтича кафето - https://youtu.be/IA-Jx-7bM_4

Ние сме основен дистрибутор на тясно специализираните марки кафе на зърна "Monitto", "Mr. Coffee" и "Signore Boreto". Кафетата с марки "Monitto" и "Мr. Coffee" са фокусирани да дават перфектно качество при направата им на домашна автоматична кафемашина и вендинг автомат, където зърната трябва да бъдат изпечени по специфичен начин, а вложените кафета изключително чисти без наличието на никакви примеси, за да се получи качествена напитка. "Monitto", "Mr. Coffee" и "Signore Boreto" са изпечени по технология гарантираща винаги високо качество на крайния продукт чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе, като те се изпичат по отделно и след това се смесват конкретните видове за конкретния бленд с цел много по - високо качество на сместа в пакета, тъй като различните сортове кафе имат различна температура на изпичане
за най - добри вкусови качества.
Предлагаме 6 основни вида кафе на зърна с марката " Monitto " на цени от 10.99 до 33.33 лева за килограм и 9 основни вида с марката " Mr. Coffee " на цени от 9.99 до 18.99 лева за килограм като в зависимост от количествата и желанието на клиента за съвместна работа може да се договорим за отстъпки. При желание с марките "Monitto" и "Mr. Coffee" изработваме и частни марки като конкретния пакет с надпис се продава само на определения клиент. Цените са според количеството като минималната поръчка е 482 килограма.
Хасково улица Дунав 32 срещу Бензиностанция Rompetrol
За повече информация 08********66.
"Monitto" Un piacere chimato caffè / Удоволствие наречено кафе /
Може да разгледате и останалите ни обяви.

###
Кафе, Saeco, Саеко, Лаваца, Lavazza, капсули, кафе машина, кафемашина, Вендинг, Talea, Intelia, Odea, кафе автомат, кафеавтомат, дози подове , моно дози, филтърни дози, illy, kimbo, машина за капсули, машина за дози.
ID: 118314407Докладвай
Mr.Coffee

Потребител

Monitto

В OLX от септември 2019 г.
Последно онлайн днес в 7:54

Локация

За нас

Ние сме основен дистрибутор на тясно специализираните марки кафе на зърна "Monitto", "Mr. Coffee" и "Signore Boreto". Кафетата с марки "Monitto" и "Мr. Coffee" са фокусирани да дават перфектно качество при направата им на домашна автоматична кафемашина и вендинг автомат, където зърната трябва да бъдат изпечени по специфичен начин, а вложените кафета изключително чисти без наличието на никакви примеси, за да се получи качествена напитка. "Monitto", "Mr. Coffee" и "Signore Boreto" са изпечени по технология гарантираща винаги високо качество на крайния продукт чрез запазване на уникалния аромат на всеки един от вложените сортове кафе, като те се изпичат по отделно и след това се смесват конкретните видове за конкретния бленд с цел много по - високо качество на сместа в пакета, тъй като различните сортове кафе имат различна температура на изпичане за най - добри вкусови качества. Предлагаме 6 основни вида кафе на зърна с марката " Monitto " на цени от 10.99 до 33.33 лева за килограм и 9 основни вида с марката " Mr. Coffee " на цени от 9.99 до 18.99 лева за килограм като в зависимост от количествата и желанието на клиента за съвместна работа може да се договорим за отстъпки. При желание с марките "Monitto" и "Mr. Coffee" изработваме и частни марки като конкретния пакет с надпис се продава само на определения клиент. Цените са според количеството като минималната поръчка е 482 килограма.

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua