Частна
Описание
Изготвяне, внедряване и поддръжка на Системи за безопасността на храните, съгласно последните изменения в действащото законодателство и нормативна база в областта на безопасността на храните - Закон за храните в сила от 09.06.2020 г., Наредба № 14 от 09.12.2021 г. за хигиената на храните, Регламент (ЕС) №852/2004 г. за хигиена на храните, и във връзка с необходимостта от прилагане на Регламент (ЕС) 2021/382 относно хигиената на храните по отношение на управлението на алергени, преразпределение на храна и КУЛТУРА НА БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ.
Системи за безопасността на храните необходими при откриване на следните търговски обекти:
1. Заведения за обществено хранене – бързи закуски, кафе-аперитиви, ресторанти, бистра, барове, закусвални и др. обекти за приготвяне, предлагане и сервиране на храни, кетъринг.
2. Заведения за обществено хранене – обекти в които се приготвят храни и се предлагат само на гише: бързи закуски, баничарници, павилиони за приготвяне на топли напитки и др. храни/.
3. Обекти за търговия на дребно – смесени магазини, хранителни магазини и павилиони, магазин за хранителни добавки.
3. Временни обекти – бистра, бирарии, павилиони, скари и др.
4. Сезонни обекти – колички за царевица, сандвичи, сладоледи и др. храни , маси за продажба на плодове зеленчуци , трайни сладкарски изделия и др.
5. Производствени предприятия и складове на едро за търговия с храни.
6. Онлайн магазин за храни, онлайн магазин за хранителни добавки.
Можем да ви бъдем полезни с:
- Изготвяне на Система за самоконтрол, в това число Добри практики, Анализ на опасностите и определяне на ККТ НАССР система, изцяло съобразени с индивидуалните особености на вашия обект – инфраструктура, технологично оборудване, меню, технология на производство, приготвяне на храната и т.н.;
- Изготвяне на ПРОЦЕДУРА – КУЛТУРА НА БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ съобразно изискванията на Регламент 382/2021;
- Процедури за Управление на алергени;
- Изготвяне на Технологична документация /ТД/ за производство на всички видове и категории храни;
- Изготвяне на Мониторингови програми - услугата е подходяща за производствени предприятия и цехове, заведения за обществено хранене, бързи закуски, столови, детски заведения, кухни-майки и др.
- Вътрешен одит на Стандартизирани системи за управление;
- Поддържане и актуализация на Системи за управление безопасността на храните;
- Абонаментни програми за цялостна поддръжка на Системи за управление безопасността на храните.
Създаваме решения, които ще направят бизнеса ти по-сигурен и ще спестят време и усилия!
За въпроси и консултации се свържете на телефон +35********00, или посетете фейсбук страница „НАСАР системи / Системи за самоконтрол Food Safety"
Системи за безопасността на храните необходими при откриване на следните търговски обекти:
1. Заведения за обществено хранене – бързи закуски, кафе-аперитиви, ресторанти, бистра, барове, закусвални и др. обекти за приготвяне, предлагане и сервиране на храни, кетъринг.
2. Заведения за обществено хранене – обекти в които се приготвят храни и се предлагат само на гише: бързи закуски, баничарници, павилиони за приготвяне на топли напитки и др. храни/.
3. Обекти за търговия на дребно – смесени магазини, хранителни магазини и павилиони, магазин за хранителни добавки.
3. Временни обекти – бистра, бирарии, павилиони, скари и др.
4. Сезонни обекти – колички за царевица, сандвичи, сладоледи и др. храни , маси за продажба на плодове зеленчуци , трайни сладкарски изделия и др.
5. Производствени предприятия и складове на едро за търговия с храни.
6. Онлайн магазин за храни, онлайн магазин за хранителни добавки.
Можем да ви бъдем полезни с:
- Изготвяне на Система за самоконтрол, в това число Добри практики, Анализ на опасностите и определяне на ККТ НАССР система, изцяло съобразени с индивидуалните особености на вашия обект – инфраструктура, технологично оборудване, меню, технология на производство, приготвяне на храната и т.н.;
- Изготвяне на ПРОЦЕДУРА – КУЛТУРА НА БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ съобразно изискванията на Регламент 382/2021;
- Процедури за Управление на алергени;
- Изготвяне на Технологична документация /ТД/ за производство на всички видове и категории храни;
- Изготвяне на Мониторингови програми - услугата е подходяща за производствени предприятия и цехове, заведения за обществено хранене, бързи закуски, столови, детски заведения, кухни-майки и др.
- Вътрешен одит на Стандартизирани системи за управление;
- Поддържане и актуализация на Системи за управление безопасността на храните;
- Абонаментни програми за цялостна поддръжка на Системи за управление безопасността на храните.
Създаваме решения, които ще направят бизнеса ти по-сигурен и ще спестят време и усилия!
За въпроси и консултации се свържете на телефон +35********00, или посетете фейсбук страница „НАСАР системи / Системи за самоконтрол Food Safety"
ID: 114427469
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 12 април 2025 г.
Изготвяне, внедряване и поддръжка на НАССР Системи
Потребител
Локация