Частна
Описание
За повече информация посетете нашия сайт:www.haccpsystems.website
Изготвяне и внедряване на Добри хигиенни и търговски практики (ДХТП), НАССР планове и Технологична документация (ТД) за обекти в цялата страна - от бивш инспектор от Агенцията по храните. Изготвяне на писмени инструкции за улесняване работата на персонала и правилните стъпки при приемане, съхранение и продажба на храните, хигиенното състояние на обекта, както и необходимите стъпки за изтегляне на храни от пазара.
Неограничен по брой и във времето консултации във връзка с възникнали въпроси по прилагане и внедряване на ДХТП и НАССР в обекта.
Извършваме обучение на управителя и персонала, както и водене на писмената документация от специалист на фирмата за отразяване на практическото прилагане на разработените програми, процедури и инструкции. (Тази услуга представлява попълване на чек-листове или дневници във връзка с прилагането на СУБХ. За всеки обект за производство или търговия с храни задължително се попълват данни в дневник входящ контрол, дневници за хигиена на обекта и на персонала, температурен режим на хладилните съоръжения, изтегляне на храни от пазара, ДДД обработка и др.
Изготвяне и внедряване на Добри хигиенни и търговски практики (ДХТП), НАССР планове и Технологична документация (ТД) за обекти в цялата страна - от бивш инспектор от Агенцията по храните. Изготвяне на писмени инструкции за улесняване работата на персонала и правилните стъпки при приемане, съхранение и продажба на храните, хигиенното състояние на обекта, както и необходимите стъпки за изтегляне на храни от пазара.
Неограничен по брой и във времето консултации във връзка с възникнали въпроси по прилагане и внедряване на ДХТП и НАССР в обекта.
Извършваме обучение на управителя и персонала, както и водене на писмената документация от специалист на фирмата за отразяване на практическото прилагане на разработените програми, процедури и инструкции. (Тази услуга представлява попълване на чек-листове или дневници във връзка с прилагането на СУБХ. За всеки обект за производство или търговия с храни задължително се попълват данни в дневник входящ контрол, дневници за хигиена на обекта и на персонала, температурен режим на хладилните съоръжения, изтегляне на храни от пазара, ДДД обработка и др.
ID: 133959125
Контакт с продавача
xxx xxx xxx
Добавена 25 май 2025 г.
Изготвяне на Система за самоконтрол-ДХТП, НАССР-планове и ТД
Локация