1. Заглавна страница
  2. Дом и градина
  3. Храни, добавки, напитки
  4. Храни, добавки, напитки - Област Стара Загора
  5. Храни, добавки, напитки - Братя Даскалови
Имунна енергия - Immune energy
Имунна енергия - Immune energy
Имунна енергия - Immune energy
Имунна енергия - Immune energy
Добавена 24 юли 2021 г.

Имунна енергия - Immune energy

8.50 лв

ПромотирайОбнови
  • Частна

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

Здравейте приятели!

Направихме за Вас и вашето здраве, една енергийна и имуностимулираща бомба. Микс от натурални пчелни продукти – прополис, пчелно млечице, прашец и натурален пчелен мед. Имунна енергия - Immune energy. Един еликсир, даващ нужния енергиен тонус и подсилващ мощно имунната система, спомагайки за преборване с настинки, грипове и вируси през цялата година. Пепоръчителна дневна доза за възрастни по една пълна чаена лъжица, за деца по една кафяна лъжичка. Не се препоръчва за деца под три годишна възраст. Не се препоръчва за хора с поленова алергия или непоносимост към пчелни продукти.

Цена: 230 гр. - 8,50 лв.
За повече информация Ви очакваме на тел. 08******27
ЛС, WhatsАpp, Viber
Разгледайте и другите ни обяви.
Издаваме фактура.
Пращаме с куриер за цялата страна.
ЗП Диян Николов
Пчелин № 6219-0076; Удост. № 22/04.10.2016

Ето и по малко информация за всеки от продуктите.

Прополис (клей)
Събран от растенията и донесен в кошера, прополисът запазва всичките си свойства: противомикробни, противовирусни, противоплесенни,  противорадиационни,те имат изразено мощно антибиотично и антимикотично действие. Освен товаимадезинфекционно, обезболяващо и имуностимулиращо действие. Точно тези негови качества се използват и от хората залечение и профилактика на много болести. Понижава нивата на холестерол в кръвта и повишава броя на червените кръвни клетки. Много добър естествен лечебен продукт, тъй като напълно отговаря на принципа за лекарствата – преди всичко да не вреди.

Пчелен цветен прашец
Пчелния прашец заема водеща позиция в Топ 10 класацията ни за суперхрани. Пчелния прашец е изключително богат на ензими, протеини, аминокиселини и антиоксидантни суперхрана и заема едно от челните места и в нашия личен списък за храни силно подобряващи здравето и повишаващи енергията на човека. Пчелният прашец се счита за една от най-пълноценните и засищащи храни в природата, заради пълния спектър от хранителни вещества, аминокиселини и ензими, които той съдържа.

Пчелно Млечице (желе роял)
Със съдържанието си на 18 аминокиселини, белтъчини, витамини (A, В-комплекс, В5, В6, C, D, E), въглехидрати, ензими, масти, минерални соли и др. Пчелното млечице се отличава с висока хранителна и биологична стойност. То съдържа и антибактериални иантибиотични
компоненти. От човека пчелното млечице се използва като хранителна добавка за подобряване на апетита, обмяната на
веществата и имунната система. То също така подобрява функциите на жлезите с вътрешна секреция, стимулиракръвообразуването
и забавя процесите на стареене.

Натурален пчелен мед
Всички знаем ползите от косумацията на пчелен мед. Известен предимно като супер храна и имуностимулант, пчелния мед е 100% усвоим от човешкия организъм, без никакви отпадни вещества.
Пчелният мед е хранителен вискозен, течен или кристализирал продукт, произвеждан от медоносни пчели от нектара на цветовете
или секрециите от или върху живите части на растенията, които пчелите събират, трансформират, комбинират с конкретни вещества, които те отделят, складират и оставят, да узреят във восъчни пити. Медът се употребява за храна отдавна и се използва в различни храни и напитки като подсладител или ароматизатор, използва се и в народната медицина.
ID: 124574331

Влез в своя OLX акаунт или създай нов, за да се свържеш с този продавач

Потребител

Facebook connected icon

Диян

В OLX от август 2012 г.
Последно онлайн вчера в 19:25

Влез в своя OLX акаунт или създай нов, за да се свържеш с този продавач

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua