Съобщения
 1. Заглавна страница
 2. За бебето и детето
 3. Играчки
 4. Образователни, занимателни играчки
 5. Образователни, занимателни играчки - Област Габрово
 6. Образователни, занимателни играчки - Габрово
 7. Образователни, занимателни играчки - Бичкиня
Глобус Магически Интерактивен Приключенски с 2.7" LCD Екран 5+ч. Видео
Глобус Магически Интерактивен Приключенски с 2.7" LCD Екран 5+ч. Видео
Глобус Магически Интерактивен Приключенски с 2.7" LCD Екран 5+ч. Видео
Добавена 12 септември 2022 г.

Глобус Магически Интерактивен Приключенски с 2.7" LCD Екран 5+ч. Видео

257 лв

ПромотирайОбнови
 • Бизнес

 • Доставката се поема от: купувача, лично предаване

 • Състояние: ново

 • OLX Доставка

Описание

Ако желаете да поръчате ,моля оставете си две имена,телефон и данни за офис или адрес. Благодаря !

Продуктите са чисто нови неразопаковани 100% оригинални !

Цените са твърди и не подлежат на коментар !

Изпращам със Спиди с опция за тест и преглед преди заплащане на НП.

Описание на продукта

Представям на Вашето LeapFrog Magic Adventures Globe, за млади изследователи, които вече могат да обикалят света и да видят всичко в него с тази вълшебна интерактивна играчка.

С помощта на стилуса децата могат да докоснат 10-инчовия интерактивен глобус за обучение и да изпитат нови места, езици, култури, животни, география, местообитания и други чрез висококачествени видеоклипове на BBC. С участието на 2,7-инчов интегриран видео екран, анимации и видеоклипове на живо напълно потапят децата в учебната програма, за да осигурят по-добро разбиране на света чрез повече от 5 часа видеоклипове. Те могат също да играят три интерактивни игри, да обикалят целия свят, за да го изследват , да предизвикат приятел и да разгадаят мистерии.

LeapFrogMagic Adventures Globe е пълен със забавни и образователни функции, които го правят идеалният подарък за деца на 5 и повече години. Изисква 4 х АА батерии. Батериите са включени само за демонстрационни цели, новите батерии се препоръчват за редовна употреба.

УЧЕНЕ И ОБУЧЕНИЕ: Излезте отвъд страните и техните столици с този подобрен глобус за деца, който изследва култури, животни, местообитания и други чрез 5+ часа видеоклипове на BBC
ИНТЕРАКТИВНА ИГРАЧКА: Докоснете навсякъде с помощта на писалката, за да чуете хиляди факти, да взаимодействате с уникални игри и да задействате видеоклипове, които позволяват на децата визуално да преживеят света
3 ВКЛЮЧЕНИ ОБУЧИТЕЛНИ ИГРИ: Състезавайте се по света с тази образователна игра, откривайте нови места и решавайте загадки, като отговаряте на въпроси в три забавни интерактивни игри
ЕЛЕКТРОННИ УЧЕБНИ ИГРАЧКИ: идеални за показване на видео и анимации със закачливи герои, които водят децата през игри и дейности, развивайки тяхното обучение чрез визуални помагала.
ИГРИ ЗА 5 ГОДИНИ +: Образователна играчка, предназначена за деца на 5, 6 и 7 години, която увеличава географските знания чрез различни учебни игри, превръщайки тази учебна играчка в идеалния подарък за домашно училище.

Език: АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
ID: 123608858

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!