Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Машини, инструменти, бизнес оборудване
  3. Инструменти
  4. Инструменти - Област Бургас
  5. Инструменти - Бургас
  6. Инструменти - Център
Газов изпарител, карбуратор за генератори и помпи
Добавена 19 ноември 2022 г.

Газов изпарител, карбуратор за генератори и помпи

89 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

  • Тип: професионални

Описание

Газова уредба за бензинови едноцилиндрови двигатели. HONDA GX или техните еквиваленти.

За двигатели на водна помпа, генератор, фреза, мотокултиватор, картинг, бъги, индустриална техника която се ползва в затворени помещения.

Карбуратора се продава в комплект с изпарител и е пригоден за работа на пропан-бутан ( газ/LPG) или МЕТАН (cng)

Карбуратора може да работи както на бензин така и на газ и метан.
При работа на газ двигателя работи много по чисто, няма отлагания и нагар по буталото и клапаните, няма и проблеми с карбуратора след дълъг период през който двигателя не е ползван.
Просто свързвате бутилката и сте готови за работа.
Пропан-бутана за разлика от бензина не изветрява и не оставя смолисти отлагания.

Основната функция:
1. Горим газ може да се преобразува от газ с високо налягане в газ с ниско налягане и да подава газ плавно.
2. Принципът е, че когато генераторът се стартира, отрицателното налягане влиза в клапана за регулиране на налягането през смесителя, люлеещото се рамо на клапана се отваря, генераторът за подаване на горивен газ след декомпресия, така че машината работи нормално.
3. Когато генераторът е затворен, клапанът за регулиране на налягането ще бъде затворен едновременно, газовият канал ще бъде прекъснат.
4. Инсталирайки комплекта за преобразуване на LPG / CNG, първоначалната мощност на генератора не се влияе, а зависи от собственото качество на генератора и качеството на горивната газ.
Характеристики на продукта:

1. Удобство: инсталирането на комплект за преобразуване на LPG / CNG е много просто и удобно. Спестява парични средства.
2. Опазване на околната среда: Емисиите на отработени газове от генератора са много по-добри от тези на генератора на гориво, емисиите на CO са намалели с повече от 90%, емисиите на HC са намалели с повече от 70%. В същото време, тъй като изгарянето на газ е меко, работният шум се намалява значително, отколкото единицата за мазут.
3. Трайност: няма замърсяване с масло или разреждане на смазката, а газовият генератор работи меко, така че животът на машината съответно се увеличава. Ако използвате газов генератор, когато генераторът не работи дълго време, газът няма да създаде маслена коприна в карбуратора, за да се избегне трудното стартиране или лошото филтриране на двигателя и т.н.
ID: 133196171
Instrumarket

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!