Съобщения
 1. Заглавна страница
 2. Недвижими имоти
 3. Продажби
 4. Етаж от къща
 5. Етаж от къща - Област Велико Търново
 6. Етаж от къща - Горна Оряховица
Газифициран етаж от къща с голям двор
Газифициран етаж от къща с голям двор
Газифициран етаж от къща с голям двор
Газифициран етаж от къща с голям двор
Газифициран етаж от къща с голям двор
Добавена 22 септември 2021 г.

Газифициран етаж от къща с голям двор

86700

ПромотирайОбнови
 • Бизнес

 • Цена на кв.м: 451.56

 • Етаж: 1

 • Квадратура: 192 кв.м

 • Година на строителство: 1980 г.

 • Строителство: Тухла

 • Последен етаж

 • Отопление: Газ

 • Особености: дворно място, газификация, канализация, паркинг

Описание

ЕКСКЛУЗИВНО! Болярски Имоти има удоволствието да Ви предложи ГАЗИФИЦИРАН етаж от къща с ТОП Локация и чудесни параметри. Имотът се намира на тиха и спокойна улица в близост до Центъра на Горна Оряховица и същевременно на много комуникативно място - в близост до всички важни точки на града . Състои се от: дворно място от 451 кв.м., с подход за гаражи, основен етаж от 162 кв.м. , който има два самостоятелни входа, допълнително сутерен/маза с 30 кв.м., външна масивна постройка - 12 кв.м.. Цялото жилище е с подменена ПВЦ дограма - Златен дъб-4 сезона, стени и тавани - фино шпакловани и боядисани, подова настилка - дъбов паркет, сградата е масивна, с бетонни плочи между етажите и на тавана. Разпределението на имота, /показано на схемата/, предоставя много възможности за използването му като голямо семейно жилище или като център с търговска цел.

Предвид локация, обща квадратура, състояние, офертата заслужава Вниманието Ви! Възползвайте се днес, докато е все още актуална!
ID: 118302205
Болярски Имоти

Потребител

Теодора Костадинова

В OLX от ноември 2017 г.
Последно онлайн днес в 9:47

Локация

За нас

Кантора  „Болярски Имоти” е създадена през 2012 година в гр. Велико Търново,  с  основна дейност посредничество, консултации и управление на недвижими имоти. От 2016г., „Болярски Имоти” е пълноправен член на "Националното Сдружение за Недвижими Имоти". Екипът на „Болярски Имоти” е малък, но с доказан дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние ще отговорим на вашите изисквания за професионално обслужване.   „Болярски Имоти” е специализирана в обслужването на български и чуждестранни клиенти на територията на  град Велико Търново.   За времето, в което работи на пазара на недвижими имоти, „Болярски Имоти” се радва на високо клиентско доверие като коректен, отговорен и дискретен партньор.   Основни принципи за работа на „Болярски Имоти” са защита на инвестициите на своите клиенти, изграждане на доверие към бранша, стремеж към висок професионализъм,  компетентност, коректност и професионална етика.   Нашата цел като екип е да предложим професионално обслужване на клиентите си, по целия път от решението за придобиване или наемане на имот, до окончателната покупка/продажба, съответно наемане/отдаване под наем.  Опитът на нашия екип в бранша и съвместната работа на „Болярски Имоти” с доказани Счетоводни и Юридически кантори ни дава възможност да гарантираме юридическата и икономическа обезпеченост на всяка сделка или решение на наш клиент, реализирани чрез „Болярски Имоти”, като посредник или консултант.

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua