Съобщения
 1. Заглавна страница
 2. Електроника
 3. Домакински уреди
 4. Перални, сушилни
 5. Перални, сушилни - Област Сливен
 6. Перални, сушилни - Сливен
 7. Перални, сушилни - Даме Груев
*ГАРАНЦИЯ* WIFI А++ Сушилня с термопомпа HOOVER Dynamic Next 10 KG
*ГАРАНЦИЯ* WIFI А++ Сушилня с термопомпа HOOVER Dynamic Next 10 KG
*ГАРАНЦИЯ* WIFI А++ Сушилня с термопомпа HOOVER Dynamic Next 10 KG
*ГАРАНЦИЯ* WIFI А++ Сушилня с термопомпа HOOVER Dynamic Next 10 KG
*ГАРАНЦИЯ* WIFI А++ Сушилня с термопомпа HOOVER Dynamic Next 10 KG
Добавена 10 януари 2022 г.

*ГАРАНЦИЯ* WIFI А++ Сушилня с термопомпа HOOVER Dynamic Next 10 KG

549 лв

ПромотирайОбнови
 • Бизнес

 • Доставката се поема от: купувача

 • Състояние: ново

Описание

*ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО *

-Всички наши уреди са нови или с леки козметични забележки

- При покупка на уреда вие получавате касов бон и фактура-по желание на клиента

- Клиента получава попълнена гаранционна карта и гаранция за качество на уреда !

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ 08******62

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА

--ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА--

-РАЗМЕРИ НА УРЕДА

-Широчина 60 см
-Височина 85 см
-дълбочина 60 см

-капацитет 10 кг

-Свързаност-Wi-Fi
IoT приложение
-Материал на барабана-Поцинкована
Обем на барабана (л)-125
Позиция на контейнера за вода-В резервоара на вратата

СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ ТЕРМО ПОМПА А++

Добре дошли в новото изживяване на сушенето. Технологиите и иновациите вървят ръка за ръка с Hoover: ето защо тази нова гама сушилни са проектирани да гарантират най-доброто третиране на вашите дрехи с пълна грижа и ефективност. Можете да контролирате и управлявате състоянието на цикъла на сушене на най-ценните си дрехи, където и да сте. Носете дрехите си перфектно изсушени, меки и дълбоко хигиенизирани. Изсушете не само дрехите си, но и два чифта маратонки. Открийте безбройните функции на тази чисто нова гама уреди Hoover, осигурени за защита на вашите дрехи в най-добрия случай: вашето изживяване при сушене никога няма да бъде същото.
ИСТИНСКИ ГРИЖИ ЗА ДЕЛИКАТНИ ТКАНИ
Най-деликатните тъкани, като вълна и кашмир, ще запазят естествената си мекота и яркост, благодарение на нежното и прецизно движение и сложната система за управление на температурата, предоставена от уреда. Одобрен от Woolmark.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПОВТОРНО ВОДАТА, УМНО

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПОВТОРНО ВОДАТА, УМНО
Новият дизайн на Aquavision ви позволява винаги да виждате нивото на водата. Лесно се отстранява и поставя в сушилнята и е уникална система, създадена от Hoover.

МАКСИМАЛНИ НАТОРЕНИЯ, МАКСИМАЛНА ГРИЖА

МАКСИМАЛНИ НАТОРЕНИЯ, МАКСИМАЛНА ГРИЖА
Заоблената форма на барабана движи деликатно дрехите, като ги предпазва от силни механични вибрации. Топлият въздух преминава през заоблената повърхност равномерно, създавайки ефект на „възглавница“ за по-равномерно сушене, също и при най-обемните товари.

Отлагане на старта

ОТЛАГАНЕ НА СТАРТ
Опцията Start Delay ви дава избор кога да започнете цикъла си, според вашите нужди. Цикълът на сушене може да се отложи до 23 часа.

НЕ ПОВЕЧЕ ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ ЗА НАСТРОЙКА НА ПРОГРАМИ

НЕ ПОВЕЧЕ ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ ЗА НАСТРОЙКА НА ПРОГРАМИ
Ако търсите съюзник, който да ви помогне да избутате времевата линия, поддържайки страхотна производителност/ефективност, можете да разчитате на Hoover: новите сушилни могат да запомнят настройка за всеки цикъл на сушене, за да получите най-добрата комбинация от функциите, предоставени от машината. По този начин потребителят може просто да избере избраната програма и да остави сушилнята да свърши всичко останало. Резултатите от цикъла на сушене ще бъдат невероятно невероятни.

Най-доброто гладене

ЖЕЛЯЗО, КАКТО НЕ СИ ПРАВИЛ НИКОГА
Благодарение на сушилните Hoover гладенето ще бъде по-малко рутинна работа. Специалното алтернативно движение и действие против намачкване преди и след цикъл осигурява перфектна влажност на вашите дрехи, позволявайки ви да гладите за половината от времето, запазвайки качеството на вашите дрехи, също и най-деликатните артикули, гарантирайки по-лесно гладене.

ОТЛОЖЕН СТАРТ

ОТЛОЖЕН СТАРТ
Опцията за отложен старт ви дава възможност да изберете кога да започнете цикъла на сушене, с избор от 3, 6 или 9 часа закъснение, което позволява на вашата сушилня Hoover да работи през целия ви живот.


ТИХ, ЕКСТРА ГОЛЯМ БАРАБАН
Използвайки иновативен материал, който заобикаля външната страна на барабана, тази функция потиска вибрациите и пиковете на шума с до -10dba, така че можете да използвате сушилнята си без смущения. Освен това барабанът на AXI е в състояние да поеме товари до 125 литра - най-големият на пазара - и разполага със специално проектирани гребла за нежно разплитане на предмети и позволяване на прането ви да изсъхне равномерно.

ИЗСУШЕТЕ ВСИЧКИ ТОВАРИ В НАЙ-ДОБРАТА

ОТЛИЧНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СУХО
Какъвто и да е размерът на дрехите, които да поставите в сушилнята си, от най-малките и деликатни предмети до големите ви завеси, сушилните Hoover ще ги третират с максимална грижа, осигурявайки ви най-добра ефективност. Това е възможно благодарение на специалните цикли, направени за сушене както на малки, така и на обемисти товари, като същевременно ограничават образуването на заплитане.

ВСЯКА ТЪКАН ИМА СВОЯ НИВО НА СУШЕНЕ
Hoover също се грижи за вашите дрехи и консумацията на енергия, като се възползва от новия активен сензор. С тази технология можете да избирате от 4 нива на сушене за всяка програма, което ви дава желания резултат от сушене за всеки тип дреха.

ТЕРМОПОМПА СУШИЛНА СУШО
Сушилните с термопомпа работят по подобен начин на кондензаторните сушилни. Те използват термопомпа за повторно използване на горещия въздух, който обикновено се губи, и рециклират този въздух през барабана. Тази повторна употреба на енергия прави сушилните с термопомпа най-ефективният тип сушилня.

Всичко в едно

МНОГО ТКАНИ, ВСИЧКО В ЕДИН ЦИКЪЛ НА СУШЕНЕ
Чувствайте се свободни да смесвате синтетика с памучни тъкани, без да се притеснявате, защото вашата сушилня знае как да ги третира, спестявайки както време, така и енергия. Получавайте сигнал, когато по-леките дрехи са готови, за да можете да ги свалите и да продължите процеса на сушене за по-тежките дрехи.

Четири нива на сухота

ЧЕТИРИ НИВА НА СУШЕНЕ
Всички сушилни машини Hoover се предлагат с четири опции за изсушаване: Готови за гладене, за да оставите малко количество влага в дрехите ви и да улесните гладенето. Суха закачалка за дрехи, готови за закачане. Сух гардероб за готови за съхранение облекла. Extra Dry, за напълно сухи дрехи.

ДЪЛБОКО ДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ВАШИТЕ ДРЕХИ, ПО НЕЖЕН НАЧИН

АНТИАЛЕРГИЯ
Хувър се грижи за вашето пране и се грижи също и за вашето здраве. Неутрализира основните алергени и се отървава от прахови акари, косми от домашни любимци, полени и остатъци от перилни препарати, без да натоварва влакната на вашите дрехи. Това е възможно благодарение на специална система, която смесва контролирани температури, време и движение, за да хигиенизирате дрехите си по най-добрия начин.
ID: 128463414

Потребител

reshops

В OLX от октомври 2021 г.
Последно онлайн вчера в 19:24

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua