Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Електроника
  3. Други
  4. Други - Област Кърджали
  5. Други - Македонци
G-318A 1-8000MHz Мощен CDMA RF GPS WiFi Детектор Бръмбари
G-318A 1-8000MHz Мощен CDMA RF GPS WiFi Детектор Бръмбари
G-318A 1-8000MHz Мощен CDMA RF GPS WiFi Детектор Бръмбари
G-318A 1-8000MHz Мощен CDMA RF GPS WiFi Детектор Бръмбари
G-318A 1-8000MHz Мощен CDMA RF GPS WiFi Детектор Бръмбари
G-318A 1-8000MHz Мощен CDMA RF GPS WiFi Детектор Бръмбари
G-318A 1-8000MHz Мощен CDMA RF GPS WiFi Детектор Бръмбари
G-318A 1-8000MHz Мощен CDMA RF GPS WiFi Детектор Бръмбари
G-318A 1-8000MHz Мощен CDMA RF GPS WiFi Детектор Бръмбари
G-318A 1-8000MHz Мощен CDMA RF GPS WiFi Детектор Бръмбари
G-318A 1-8000MHz Мощен CDMA RF GPS WiFi Детектор Бръмбари
Добавена 26 септември 2022 г.

G-318A 1-8000MHz Мощен CDMA RF GPS WiFi Детектор Бръмбари

169.98 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

  • OLX Доставка

Описание

2х Антени 1-8000MHz Супер Мощен CDMA RF GPS WiFi Скрита Камера Детектор Бръмбари Тракери

Устройството е създадено по военна/полицейска технология с изключително голяма чувствителност.

Това е един наистина супер ултра мощен професионален детектор, откриващ всякакъв вид звукови и видео безжични предавателни устройства. Той напълно покрива обхвата от 1MHz до 8.0GHz и притежава невероятно висока чувствителност от ≤0.03mw.
С него на практика можете да откриете абсолютно всички видове скрити подслушвателни устройства тип "бръмбар" и тайни видеокамери, които излъчват /предават/ информацията на определена фиксирана радиочестота. Горната му граница за детекция /засичане/ достига завидните 8.0GHz, надхвърляща тази от 5.8GHz, която на практика е най-високата работна честота, използвана от шпионските устройства.

Обикновените безжични детектори не могат да засекат CDMA сигнал през мобилен телефон, защото това е специално разработена технология от американската военна индустрия, която ползва подскачащи радиочестоти. Кодовото им название е разделяне на множествен достъп и много трудно може да бъде открит, поради малката предавателна мощност.

Много важна функция на този модел детектор е, че можете да идентифицирате законспирираната CDMA мобилна комуникация. Така ще можете да се предпазите от чужди зложелания.

Захранването става с вградена литиево-полимерна батерия от 3.7 волта. Капацитетът й на работа с едно зареждане е до 12 часа. Има възможност да сложите и акумулаторна батерия от 5 волта.

Професионално устройство за откриване на радио сигнал с висока чувствителност, регулируем праг и широк честотен обхват.

Лесно за употреба, само се включва и се настройва нивото на чувствителност. Звуков и светлинен индикатор алармират за извършените манипулации. Точно, надеждно и прецизно.

* Засича мобилен 2G, 3G, 4G сигнал, карта за бъгове и локатор.
* Засича бързо скоростно качване на данни от GPS локатор.
* Засича 1.2G/2.4G безжична камера.
* Открива скрита 5.8GHz безжична камера и подслушвателно устройство.
* Сканираща радиочестота 1MHz-8000MHz.
* Максималната дистанция на засичане е 10 метра като точните разстояния основно зависят от мощността на предавателите използвани от самите технически средства.
* Предавателна мощност и разстояние на засичане: 50mv-200mv 30-50cm, 300mv-600mv 100-200cm, 800mv-1200mv 300-800cm
* Вградена литиево-полимерна акумулаторна батерия с капацитет 1500mAH
* Работа с едно зареждане: до 15 часа
* Откриване на динамичния обхват: > 73db
* Чувствителност при откриване: ≤0.03mw (основна честота)
* Работно напрежение: 60mA
* Захранване: 3.7V
* Размери: 18.7 x 5 x 2 см
* Тегло на устройството: 160 грама
* Размери на кутията: 15*10*5.5 см
* Тегло с кутията: 300 грама

Комплекта включва:
1. Професионален GPS и Радиодетектор 2х Антени 1-8000MHz Супер Мощен CDMA, RF, 2G, 3G, 4G, GPS, WiFi Скрита Камера Детектор Бръмбари Тракери
2. Зарядно устройство с кабел 93.5 см
3. Инструкция за употреба на Български език
4. Инструкция за употреба на Английски език

Работни честоти на различни магнитни/радиочестотни устройства:

Безжични слушалки за скрити комуникации - 1MHz ~ 470MHz
Подслушватели на фиксирана телефония - 50MHz ~ 460MHz
GSM подслушватели със СИМ карта - 500MHz ~ 2500MHz
Всички цифрови подслушватели - 900MHz ~ 1900MHz
GPS устройства - 900MHz ~ 1900MHz
Жични и безжични мини камери - 700MHz ~ 5800MHz
Криптирани безжични канали за комуникации - 2400MHz ~ 5800MHz
Техника за тайно подсказване в игрални зали - 130MHz ~ 1900MHz
Високо технологични радио-честотни устройства - 4000MHz ~ 6000MHz

Засичане и локализиране на микрофони: Откриване всички типове и видове безжични предавателни микрофони без значение в коя държава са произведени, фабрични или поръчкови /ТНТМ/ разработки, от коя служба се използват и на какви честоти работят. Вече сами разбирате, че без никакъв проблем могат да бъдат засичани най-масово разпространените т.н. GSM бръмбари, които естествено работят на стандартните GSM обхвати от 869MHz до 2170MHz, според държавата и лиценза на оператора.

Засичане и локализиране на камери: Откриването на мини шпионските камери никога не е било толкова лесно до сега. Според начина на предаване на сигнала те могат да бъдат безжични и жични. Безжичните винаги работят на масово използваните и само фабрично фиксираните работни честоти от 900MHz, 1.2GHz, 1.5GHz, 2.4-2.5GHz и 5.8GHz. Дори и наличието на други извън посочените не би трябвало да притеснява някого, защото те също ще бъдат в диапазона на познатите възможностите-6.5GHz. Жичните, предаващи видео сигнала по кабел или тези записващи на собствена вградена флаш-памет /тип DVR/, могат да бъдат безпроблемно открити чрез технология от вградени лазерни диоди и супер прецизен лазерно-оптичен визьор. При активиране на функцията, 6 супер мощни диода започват да светят импулсно като техните силни лъчи се отразяват чрез трептящи отблясъци от лещите и матрицата на камерата, колкото и малки да са те. Тази рефлексия е недостатъчно уловима за човешкото око, но специалният оптичен филтър ги преобразува, като ги визуализира в малки премигващи точици. Дори и поставянето на антирефлекторни или стандартни затъмняващи лещи /филтри/ пред матрицата или обективите не могат да възпрепятстват напълно мощните лъчи на лазерните диоди.

Засичане и локализиране на GPS проследяващи устройства: За много кратко време установява наличието и локализира с абсолютна точност местонахождението на всички видове GPS предаватели, работещи на стандартните 900-1900 MHz, без значение дали са обикновени за автомобили, или самостоятелни модули за различни видове проследяване.

Засичане и локализиране на WI-FI предаватели на 2.4GHz: Чрез скенера ще можете да установите наличието на всякакви предаватели на безжичен интернет.

Засичане и локализиране на Блутут устройства: Засича всяка една активност на Bluetooth, дори и най-маломощната предавана от GSM апарат. Обикновено на неговата радиочестота от 2.4GHz са свързани слушалки, но така могат и различни видове микрофони и камери да извършват своя скрит мониторинг. Въпреки познатия малък обхват от 10м, свободно могат да се намерят мощни Bluetooth предаватели с над 100 метра излъчване.

Засичане и локализиране на всякакви други електронни устройства, свързани със специфични дейности, например безжично подсказване между партньори в казина и игрални зали чрез активиране на мини вибратори по телата им, микрослушалки, използвани на изпити и др.

Може да се използва и за:

1. Проверка на банкомати за наличието на мини камери, чрез които гледат вашите пароли.

2. Разберете дали някой около вас използва тайно GSM апарата си за скрити разговори или изпраща SMS-и.

3. Масово използваните скрити камери в хотелски стаи и общежития, в баните на басейни и обществени къпални, в тоалетните по заведенията, пробните в магазините или плажните съблекални вече няма да бъдат за вас никакъв проблем да ги откриете. Освен че ще защитите своята лична морална, интимна и сексуална неприкосновеност, така и ще можете да потърсите и получите възмездяване чрез финансови компенсации от страна на аморалните извършители.

4. В бизнеса наличието на подобно "умно" устройство е повече от задължително. Вече в тези времена на усилен промишлен шпионаж никой не е застрахован от скрито подслушване или видео филмиране. Запазете своите търговски тайни и конфиденциална информация от очите и ушите на конкуренцията или недобросъвестни партньори, колеги и служители. За да гарантирате много лесно своята конфиденциалност на всяка важна за вас среща, просто го включете, поставете го някъде в себе си, активиран в режим на вибрация. Всяко, дори и много слабо излъчване на радиочестота в рамките на огромните му диапазони ще доведе до тяхното моментално засичане и дискретно безшумно подсказване на преносителя му чрез вибрация.

5. Съвременните техники за промишлен шпионаж позволяват много бързо и лесно да се монтират или подхвърлят разузнавателни устройства във вашите офиси, конферентни зали, производствени помещения или автомобилен парк. Профилактично или след всяка визита във вашата фирма на потенциален заподозрян посетител, задължително след него трябва да "почистите" посещаваните от него места, поради възможността да ви е "накичил" с някой друг бръмбар.
ID: 130707897

Разговорите в OLX стават по-лесни!

Изпращаш и получаваш съобщения в реално време и виждаш хронологията на чата.

Контакт с продавача

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!