1. Заглавна страница
  2. Електроника
  3. Домакински уреди
  4. Готварски печки
  5. Готварски печки - Област Пловдив
  6. Готварски печки - Асеновград
Фурна Cecotec 570
Фурна Cecotec 570
Фурна Cecotec 570
Фурна Cecotec 570
Фурна Cecotec 570
Добавена 11 юли 2021 г.

Фурна Cecotec 570

104.99 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

Спецификация:

Електрическа, мултифункционална мини фурна, с камък за пица. Готви чрез конвекция, 26-литров капацитет и 1500 W. Оборудван с вътрешна светлина и двойна стъклена врата. Перфектен за пици.Конвекционна мини фурна, лакирана със стомана. Пица: Камък за печене на пици, постигащ перфектни резултати, както при традиционната фурна. Готви хомогенно чрез конвекция с въздуха около храната и постига нежни и вкусни резултати.  Вътрешна светлина, която помага да се контролира процеса на готвене.  6 различни функции, комбинират независимо възможностите на всички нагревателни елементи с конвекционната функция. PowerBeast: Висока производителност благодарение на своите 1500 W. PerfectSize: 26-литров капацитет. ArmoredDoor: Врата с двойно стъкло с висока устойчивост, която спомага за поддържането на топлината. Горещо по дяволите: Регулируема температура до 230 ºC. UpTo60: Таймер до 60 минути.

ГАРАНЦИЯ 12 МЕСЕЦА
Уреда е нов със или без транспортен дефект. Като дефекта може да включва лека драскотина, нарушена опаковка или липсващо упътване на Български език.Това по никакъв начин не нарушава функционалността на уреда. Внос от Германия.
ID: 124928909
Ивета 78 ЕООД

Потребител

Техномол

В OLX от юни 2018 г.
Последно онлайн днес в 6:39

Локация

За нас

За нас Ние предлагаме НОВИ УРЕДИ С ТРАНСПОРТНИ ДЕФЕКТИ! За нашите уреди с козметични забележки Някаква част от тях имат забележки, друга част нямат забележки, всеки уред е различен, но общото между всички уреди с транспортни дефекти е това, че те са нови, че имат 1 година гаранция, в някои случаи 6 месеца и всичките са произведени за ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАЗАР! Ние правим внос на техника от Германия, Англия. Това което се опитваме да направим е да доставим висококачествени продукти, които липсват на нашият пазар като същевременно направим цените много по-ниски за да не натоварваме излишно бюджетът на клиентите си!

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua