Навигиране до основното съдържание
Чат

Нотификации

Добави обява
Електронен рефрактометър 0 до 52% brix захарност на плодове и др. 4330
ПромотирайОбнови

Бизнес

Доставката се поема от: купувача, продавача, лично предаване

Състояние: ново

Тип: професионални

OLX Доставка

Описание

БЕЗПЛАТНА ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА, при направа на поръчка за над 100 лв с ДДС.

КОД: 4330

Характеристики:
Модел: RF018D
Обхват на измерване
Захарност: 0.0 до 53.0 % brix
Tемпература: 10 до 100 оС
Резолюция:
Brix: 0.1%
Температура: 0.1 оС
Точност:
Brix: ±0.1%
Температура: ±1 оС
Tемпература на работната среда: 10 до 40 оС
Минимално количество за тестване: 0.3ml (4-5 капки)
Време за измерване: 3 секунди
Индикация за нисък заряд на батерията
Захранване: батерии 2 х ААА 1.5V
Размери: 130 х 55 х 25 mm
Тегло: 100g

Тестване:

1. Включете уреда с бутон
2. Почистете повърхността на призмата с чиста вода.
3. Накапете 4-5 капки от сока на плода, който ще се тества в зоната за проби (около 0,3 ml или около 2/3 дълбочина на чашката на призмата) и затворете капачето на призмата
4. Натиснете бутона "измерване", за да измерите и отчетете измерената стойност.
5. За да измерите друга нова проба, първо почистете мерителния резервоар и повторете стъпки от 2.2 до 2.4.
6. След употреба почистете с вода чашката на призмата и подсушете с мека хартия или кърпичка.

Когато поставяте проба върху призмата не използвайте метални предмети, за да избегнете надраскването и.
Ако температурата на пробата е различна от тази на чашката на призмата, след поставяне на пробата изчакайте около 15 секунди, след което натиснете бутона за стартиране на измерването.

Калибриране на рефрактометъра
1. Ако се установи, че точността на измерването в ниския диапазон е намалена, е необходимо да се направи калибриране на нулевата точка.
2. Пригответе дестилирана вода или пречистена вода.
3. Почистете повърхността на призмата.
4. Поставете в чашката на призмата 4-5 капки (около 0,3 ml) дестилирана вода, около 2/3 от дълбочина на чашката за поставяне на проби. Затворете капачето на призмата.
5. Влезте в менюто и изберете параметър "Zero CAL", натиснете бутона за потвърждение , за да започне калибрирането. След това на дисплея ще се изпише резултата от измерването, натиснете отново бутона за потвърждение
6. Ако на дисплея се изпише "CAL OK", това означава, че калибрирането е успешно.
7. Ако на дисплея се изпише "CAL ERR", това означава, че калибрирането е неуспешно. Възможната причина е корекция с неподходяща вода.
8. Инструментът е настроен на нула и калибриран, показвайки 0,0%. Призмата може да се подсуши с филтърна хартия или друга мека хартия или кърпичка.

Директен вносител на средства за автоматизация, електроника, измервателни уреди и инструменти.
”АЛЕЗОР” ЕООД

ЕКСПРЕСНА 24 часова доставка.

Преглед и Тест преди плащане.

ОТСТЪПКИ за търговци и редовни клиенти.

Право на отказ от покупка в срок от 14 дни.

Всички цени са с включено ДДС.
ID: 143848610

Контакт с продавача

User avatar
Facebook connected icon

ALEZOR.BG

В OLX от март 2014 г.

Последно онлайн 07 юли 2025 г.

xxx xxx xxx

Добавена 04 юли 2025 г.

Електронен рефрактометър 0 до 52% brix захарност на плодове и др. 4330

199.50 лв.

АЛЕЗОР ЕООД

Потребител

Локация

За този потребител

Свали приложението на OLX за твоя телефон!