Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Машини, инструменти, бизнес оборудване
  3. Търговско оборудване
  4. Кантари, везни
  5. Кантари, везни - Област Габрово
  6. Кантари, везни - Габрово
  7. Кантари, везни - Център
Дигитален Ветеринарен рентген
Дигитален Ветеринарен рентген
Дигитален Ветеринарен рентген
Дигитален Ветеринарен рентген
Добавена 16 октомври 2021 г.

Дигитален Ветеринарен рентген

15000 лв

По договаряне

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: лично предаване

  • Състояние: ново

Описание

Медицинските четци FireCR Flash предлагат най-висока ефективност за събиране на сигнали - осигурявайки кристално чисто качество на изображението. Четците са малки и леки, което им позволява да бъдат поставени на плот или монтирани на стена. FireCR Flash побира редица размери на касетите, за да отговори на всякакви нужди от изображения, а касетите се отличават с усъвършенствано инженерство, което ги прави изключително здрави.Характеристики:
- Изключително качество на изображението
- Изберете от три модела в зависимост от вашите изисквания за скорост на изображението
- Надстройте с увеличаване на обема на изображенията
- Компактен, лек и монтиран на стена
- От кашон до първото изображение за 15 минути
- Разполага със софтуер QuantorMed + Imaging - софтуер за работна станция от следващо поколение с лесен за използване интерфейс за интуитивна и бърза работа
- Неограничени надстройки на софтуера
ID: 123887014
Neradent

Потребител

Нера Дент Габрово

В OLX от април 2017 г.
Последно онлайн вчера в 8:45

Локация

За нас

Добре дошли в НЕРА Дент НераДент е създадена, за да гарантира качество на предлагането и обслужването! Екипът на НераДент се състои от професионалисти, които повече от 5 години развиват дейност в областта на дистрибуцията и сервизното обслужване в денталната сфера. Разполагаме с достатъчно квалифицирани човешки ресурси - както в сферата на дистрибуцията и поддържането на добри контакти с клиентите, така и в сферата на сервизната поддръжка и пълна подкрепа при използването на специализираните продукти. В момента разширяваме дейността си и напълно обновяваме продуктовата гама, която предлагаме. До момента основния ни акцент беше продажба и сервизно обслужване на дентални столове, но сега вече стартираме и предлагането на редица други продукти – специални дентални компресори, автоклави, лампи, лазери и специализирани дентални консумативи. Работим с водещите фирми от цял свят и можем да Ви осигурим най-доброто за обзавеждането или модернизирането на Вашия стоматологичен кабинет! Разполагаме със складова база и шоу-рум в Габрово, както и перфектно организирана система за сервизно обслужване, в рамките на която гарантираме реакция до 24 часа след подаване на сигнал от Ваша страна, в която и да е точка на територията на страната!

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua