Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Спорт, книги, хоби
  3. Туризъм, къмпинг, риболов
  4. Къмпинг оборудване
  5. Къмпинг оборудване - Област Кърджали
  6. Къмпинг оборудване - Македонци
DC5V 0.5A 7.83HZ Шуманов Генератор Стерилизиращ Течност Вода Чай Вино
DC5V 0.5A 7.83HZ Шуманов Генератор Стерилизиращ Течност Вода Чай Вино
DC5V 0.5A 7.83HZ Шуманов Генератор Стерилизиращ Течност Вода Чай Вино
DC5V 0.5A 7.83HZ Шуманов Генератор Стерилизиращ Течност Вода Чай Вино
DC5V 0.5A 7.83HZ Шуманов Генератор Стерилизиращ Течност Вода Чай Вино
DC5V 0.5A 7.83HZ Шуманов Генератор Стерилизиращ Течност Вода Чай Вино
DC5V 0.5A 7.83HZ Шуманов Генератор Стерилизиращ Течност Вода Чай Вино
DC5V 0.5A 7.83HZ Шуманов Генератор Стерилизиращ Течност Вода Чай Вино
DC5V 0.5A 7.83HZ Шуманов Генератор Стерилизиращ Течност Вода Чай Вино
DC5V 0.5A 7.83HZ Шуманов Генератор Стерилизиращ Течност Вода Чай Вино
DC5V 0.5A 7.83HZ Шуманов Генератор Стерилизиращ Течност Вода Чай Вино
DC5V 0.5A 7.83HZ Шуманов Генератор Стерилизиращ Течност Вода Чай Вино
Добавена 08 септември 2022 г.

DC5V 0.5A 7.83HZ Шуманов Генератор Стерилизиращ Течност Вода Чай Вино

149.98 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

DC 5V 0.5A 7.83HZ Шуманов Генератор Стерилизиращ и Облагородяващ Структурата на Течностите

Шумановият генератор има стерилизиращ и облагородяващ ефект върху структурата на течностите. Достатъчно е да поставите чаша с вода, чай, вино и т.н. върху него за около 10 минути и той ще нормализира структурата на течността.

Работна честота: 7.83Hz
Волтаж: DC 5V
Напрежение: 0.5A
Цветни светлинни индикатори за работните процеси

Комплекта включва Шуманов Генератор (външната батерия на снимките е примерна и не е включена в комплекта) + USB кабел за захранване от обикновено зарядно за смартфон/таблет или захранване директно от лаптоп/компютър, както и PowerBank портативна батерия.

Шумановият генератор е генератор на вибрации (вълни) в областта на био честотите, който произвежда и доставя на тялото естествено, срещащо се на повърхността на Земята, електромагнитно поле, на основата на честота на Шуман. По този начин се създава основата за правилното синхронизиране на всички съществени за контрола и функциите процеси в организма. Потребителите не само придобиват устойчивост против стреса и претоварването, но също така и подобрено възстановяване по време на сън. Дори НАСА изпраща своите астронавти с шуманов магнит в космоса, за да ги задържи максимално здрави, чрез адаптиране към естественото геомагнитно поле. Това е една дългогодишно проучена технология, която се използва за пръв път в частния сектор.

Честотата на Шуман притежава научно доказан положителен ефект върху:

* Производството на мелатонин
* Настроението и производителността
* Активиране на хипокампуса
* Имунната система
* По-добър сън и повишено благосъстояние чрез стабилизиране на циркадните ритми
* Подобрено изграждане на костите чрез стимулиране на остеобласта
* Повишена имунна и ракова защита
* Нормализирано кръвно налягане
* По-малко сърдечни атаки чрез повишаване на променливостта на сърдечната честота
* Атенюирана чувствителност към болка
* Повишена производителност на паметта чрез стимулиране на хипокампуса
* Подобрена умствена дейност чрез синхронизиране на невронните ритми

Честотата на Шуман представлява геомагнитна вибрация на планетата. Това са квази постоянни електромагнитни вълни, които се образуват непрекъснато в определена честота по периферията на земната кора. Всяко енергийно освобождаване в "кухината" между йоносферата и земната кора, както и всеки гръмотевичен удар, генерират като страничен продукт радио вълни, които осигуряват енергията за поддържане на вибрациите на резонанса. Вълните се изменят в зависимост от електрическата атмосферна активност, но никога не изчезват напълно. Честотата носи името на немския физик др. В.О. Шуман (1888 - 1972). Заедно с Херберт Л. Кьониг, той успява да открие и измери стойността на честотата по сравнително точен начин. Тя е 7,83 херца и оттогава се нарича често "пулса на Земята".

Днес се смята, че еволюцията на живите същества е включвала бавно адаптиране към преобладаващите геомагнитни вълни, и че по този начин се е развила симбиоза между геомагнитното поле и поведението и благосъстоянието на живота на Земята. Това означава, че от съществуването на йоносферата на Земята, резонансната честота на Шуман от 7,83 херца е винаги присъствала като основна честота и следователно може да се използва от всички живи същества като референтна честота за редица физиологични функции.

Как функционира честотата на Шуман? - Невробиологични изследвания показват, че основната честота на хипокампуса, важна част от мозъка, функционира в честотата на Шуман. Измерените 7,83 херца бяха независимо потвърдени от НАСА, проф. Р. Вефер и биофизика Др. В. Лудвиг като "биологична норма", без която хората и много животни не могат да живеят пълноценно. Липсата на тези вибрации може да доведе до нарушения на общото състояние, като сънливост, главоболие, промени на пулса, нарушено дишане и много повече.

Проф. Майкъл Персингер, който проведе изследването от името на НАСА, първи призна, че по време на първите пилотирани космически полети липсата на честота на Шуман извън йоносферата е довела до значителни физиологични проблеми за астронавтите. Според него този проблем е бил разрешен чрез инсталиране на специално разработени Шуман-генератори. Проф. Рютгер Вевер от института Max Planck в Ерлинг-Андекс, проведе независим опит с доброволци, които е трябвало да живеят в защитен от магнетизъм бункер за един месец. Това довело до значителни промени в циркадните ритми, които са вид "вътрешен часовник" за тялото. Стигнало се е до дестабилизация на ритъма за спане и събуждане, дневната температура на тялото, както и нивото на кортизон в кръвта. След като доброволците се върнали към начина на живот под нормални условия, нарушенията изчезнали. Проф. Вевер постигнал същия положителен ефект, инсталирайки генератора на Шуман в бункера.

При какъв механизъм действа честотата на Шуман? -Според научни изследвания в Калифорнийския технологичен институт (Caltech) в Пасадена, САЩ, магнитното поле на Земята оказва директно влияние на нашия мозък. В него били намерени кристали магнетит (Fe3O4), функциониращи като магнитни антени и възприети от мозъка чрез магнитното поле на Земята. Един американски изследователски екип е бил в състояние да докаже, че тези кристали се намират в големи количества в човешкия мозък. Подобни биологични магнити бяха същевременно открити в няколко различни организма. Магнетитът реагира повече от един милион пъти на външно магнитно поле, отколкото всеки друг биологичен материал. Кристалите от магнетит могат да получават и реагират като антени дори на сравнително слаби сигнали.

Какво може да попречи на действието на честотата на Шуман? - Поради голямата зависимост от технологиите (електросмог) и бързо развиващото се използване на мобилни телефони, WLAN, Bluetooth, радио и т.н., стойностите на честотата на Шуман често биват изменяни. Затова нашето тяло често не е в състояние да получи честотата на този естествен часовник на земята, което изглежда е причината, поради която все повече и повече жизненоважни функции се чувстват десинхронизирани в организма, подобно на случаите с първите космонавти в космоса.

Шумановият генератор представлява електромагнитен генератор на вибрации (вълни) с батерии в областта на био честотите. Въз основа на вълните на Шуман, генерира електромагнитни ниски честоти с различни модели, разработени в продължение на десетилетия изследвания. Генератора създава основата за правилното синхронизиране на всички съществени функционални процеси в организма. По този начин потребителите стават по-устойчиви на неблагоприятните фактори на околната среда, стреса и преумората.

Импулсите непрекъснато осигуряват по-висока производителност и по-бързо възстановяване в ежедневието. Важно в този контекст е гореспоменатото проучване, в което е доказано, че честотите в диапазона на Шумановия резонанс (7.83 херца) се срещат в хипокампуса. Тази област на мозъка е в центъра на всички процеси, които са свързани с вниманието, концентрацията, изучаването и присъстват във всички бозайници. Потребителят може да избира между три основни програми с активиращ, стабилизиращи и релаксиращ вибрационен дизайн. Различните модели на честота, силата и формата на генерираните електромагнитни полета, са разработени след 50-годишни емпирични изследвания, разработени в сътрудничество с различни известни лекари и институции. Те са също така тествани и оптимизирани за нуждите на човешкото тяло.

В началото на 20-ти век в резултат на научни изследвания се установило, че най-високо разположения слой от атмосфератае с висока електропроводимост, силно йонизиран и зареден положително. Наречен бил Йоносфера. На свой ред повърхността на Земята със солените си води на моретата и океаните също е с голяма електропроводимост, но притежава отрицателен заряд.

Такава система от две концентрични противоположни заредени кълба се нарича сферичен кондензатор. Разликата в потенциалите между сферите на земния кондензатор се оказал огромен – стотици хиляди волта.Тази разлика в потенциалите намалява всеки път, когато някъде на Земята има буря. Получава сe частичен разряд на йоносферата към земята, но земният кондензатор никога не се разрежда напълно. Йоносферата постоянно се дозарежда от слънчевия вятър (космическата радиация). Високоенергийните частици от космоса непрекъснато бомбардират и йонизират молекулите на въздуха в йоносферата.

Двете огромни сфери, поместени една в друга – Земята и обкръжаващата я йоносфера – образуват гигантски сферичен резонатор. Кухината между двете, запълнена със слабопроводяща среда и ограничена от две проводящи повърхности е прекрасен вълновод за предаване на електромагнитни вълни. Главната причина за възбуждането на резонансните честоти са разрядите на атмосферното електричество – мълниите. Едновременно на Земята има между 50 и 100 мълнии във всяка секунда.

Ако възникналата в кухината на резонатора електромагнитна вълна след обиколката на земното кълбо отново съвпадне със собствената си фаза, то тя „влиза в резонанс“ и се образува така наречената стояща вълна.
ID: 131909531

Разговорите в OLX стават по-лесни!

Изпращаш и получаваш съобщения в реално време и виждаш хронологията на чата.

Контакт с продавача

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!