Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Автомобили, каравани, лодки
  3. Части, Аксесоари, Гуми и Джанти
  4. Аксесоари
  5. Аксесоари - Област София-град
  6. Аксесоари - София
  7. Аксесоари - Младост 4
Чип тунинг за бензинов автомобил - nitro obd2
Чип тунинг за бензинов автомобил - nitro obd2
Чип тунинг за бензинов автомобил - nitro obd2
Добавена 16 октомври 2021 г.

Чип тунинг за бензинов автомобил - nitro obd2

19.99 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Тип: Инструменти и кабели

  • Състояние: ново

Описание

Устройство за чип тунинг на бензинови коли

NitroOBD2 открива скритата мощност на вашата кола.
- До 35% повече мощност
- До 25% повече въртящ момент

NitroOBD2 Chip Tuning Box работи на базата на OBD2 протоколи. Nitro OBD2 е лесен за инсталиране - просто го включете в OBD2 конектора на автомобила. Подходящ е за всички автомобили след 1996 година, които имат OBD2 букса (това е диагностичната букса на автомобила). След като шофирате 200 километра, NitroOBD2 се адаптира към колата, в съответствие с навиците на водачите и запазва показавията на ECU, за да увеличи производителността на двигателя.

Какво прави NitroOBD2 ?
Според навиците ви за шофиране, NitroOBD2 прави нова карта в компютъра на автомобила, за да увеличи ефективността на автомобила ви. Колкото повече километри изминавате с NitroOBD2, адаптирането му към Вашият автомобил става по-добро и по този начин се увеличава мощността и въртящия момент на автомобила.

Какво е NitroOBD2 Chip Tuning Box?
NitroOBD2 е чип тунинг, който може да бъде включен в конектора OBD2 на автомобила Ви, за да се увеличи производителността на автомобила. Когато се включи в конектора OBD2, NitroOBD2 получава информацията от ECU на автомобилния компютър. С получените данни от ECU, NitroOBD2 настройва налягането на горивото, неговото количеството и времето за впръскване, за да увеличат производителността на автомобила. NitroOBD2 Chip Tuning Box не надвишава изискванията на производителя. Той работи само в рамките на толерантността на двигателя. NitroOBD2 открива скритата от производителя мощност на вашата кола. NitroOBD2 не поврежда двигателя и компютъра на автомобила или не причинява никакви отрицателни ефекти върху настройките на автомобилния завод. NitroOBD2 не променя окончателно нито една от настройките. За да се върнете към първоначалните настройки на автомобила, просто изключете NitroOBD2 от конектора OBD2.

NitroOBD2 открива скритата мощност на вашата кола.

До 35% повече мощност
До 25% повече въртящ момент
NitroOBD2 е много лесен за използване. Включете NitroOBD2 в конектора OBD2 на автомобила си. Включете запалването и NitroOBD2 ще нарави настройките оптимални за вашата кола. Въпреки че параметрите са различни за всяко превозно средство, може да не е необходимо да се направят допълнителни корекции. NitroOBD2 ще разпознае вашето превозно средство и вашите шофьорски навици след около 200 км шофиране, а след това NitroOBD2 ще се адаптира, за да работи перфектно на вашата кола.

NitroOBD2 работи въз основа на промяна на формата на сигнала от ECU. В резултат на това тя променя цялата инжекционна карта. Основната разлика между NitroOBD2 Chip Tuning Box и Remapping Tuning Methods е, че NitroOBD2 Chip Tuning Box е лесно отстраняема и след изключване върнете обратно към фабричните настройки. Ремапването е постоянна промяна в колата ви. Това е скъпа настройка и не можете да я премахнете. NitroOBD2 е оборудван с функция за защита на двигателя и 100% безопасен за вашия автомобил. NitroOBD2 се произвежда на печатна платка в SMD технология. NitroOBD2 Chip Tuning Boxes е с високо качество.

Видео:
https://www.youtube.com/watch?v=V5QK2BUJB8o&feature=emb_title

Инсталиране и калибриране
1. Издърпайте ключа за автомобила от запалването.

2. Намерете конектора OBD2 в колата си и включете NitroOBD2 Chip Tuning Box

3. Поставете ключа в гнездото и завъртете ключа на контакт. (Не стартирайте колата)

4. Натиснете бутона за нулиране за около 5 секунди. След като освободите бутона, просто изчакайте около 30-54 секунди. (NitroOBD2 Chip Tuning Box ще комуникира и ще установи връзка с ECU)

5. Стартирайте двигателя.

6. NitroOBD2 Chip Tuning Box ще разпознае вашето превозно средство и вашите шофьорски навици след около 200 км шофиране. По този начин NitroOBD2 Chip Tuning Box ще се адаптира перфектно към автомобила ви, за постигане на по-добра икономия на гориво.
ID: 122284626
АУТОДИАГ ЕООД

Потребител

User avatar
Facebook connected icon

Jmey4o

В OLX от декември 2012 г.
Последно онлайн вчера в 22:09

Локация

За нас

В нашият сайт може да намерите широка гама от продукти свързани с автомобилната диагностика, диагностична апаратура и електроника. Предлагаме на вашето внимание професионални системи, скенери, интерфейси (кабели), преходници, компютри и принадлежности за извършване на компютърна авто-диагностика. Всички предлагани продукти са нови, работоспособни и предварително тествани с реални контролери.

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua