1. Заглавна страница
  2. Дом и градина
  3. Градина
  4. Разсад, семена
  5. Разсад, семена - Област Варна
  6. Разсад, семена - Бояна
Био тор от червен калифорнийски червей
Био тор от червен калифорнийски червей
Био тор от червен калифорнийски червей
Био тор от червен калифорнийски червей
Добавена Днес в 8:23

Био тор от червен калифорнийски червей

130 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

Предлагам тор от калифорнийски червей директно от производител. Предлагаме 8мм фракция на 130лв на кубук и не изситена тор директно от лехите на 100лв на кубик. Чувал 50литра 8мм фракция 7,50лв или 0,15лв за литър. Не осигуряваме транспорт. Повече информация 08******08 или 08******57
На последната снимка може да видите анализ на тор от нашата ферма.
 типа на органичните отпадъци, с които са хранени червеите – с патешка и от частни с говежда тор. Ние не използваме утайки от пречиствателни станции и не препоръчваме използването им за биоземеделие, поради наличието на тежки метали, хормони, и други замърсители.
Растенията, третирани с Биотор имат голям, развит корен, който най-интензивно усвоява храната, дори и в условията на чувствително намалена влажност. Под въздействието на Биоторът растенията по-леко преодоляват сушата и други неприятни въздействия.
Ефектът на торене с биохумус зависи от запасеноста на почвата с макроелементи и останалите фактори, ограничаващи продуктивността и качеството на културите (реакция на почвата, засушаване, болести, вредители, плевели).
Насочвам вниманието ви върху връзката между торенето и човешкото здраве- Микроелементите постъпват в храната на човека основно с продуктите от растениевъдство и животновъдство. Най-важните незаменими Микроелементи за хората, животните и растенията са B, Co, Cu, Fe, Mn, Mo, Zn и др.
В листата на Световната здравна организация като причина за заболеваемост при населението е определена на недостиг на желязо и цинк. Общото съдържание на Микроелементи е важен индекс за качеството на храните и фуражите. Произвеждането на повече храни и фуражи или "земеделие за здраве" трябва да е основна цел, което означава повишаване съдържанието на Микроелементи посредством торене. В тази връзка главната задача на земеделието е да се осигурят адекватни нива за човека на Микроелементи в основната продукция.
Като заключение ще кажа, че торенето с хумус не замърсява почвата увеличава добивите и получаваме чиста и качествена продикция богата на витамини.
Нека опазим природната среда и човешкото здраве.
ID: 120609144Докладвай

Потребител

Facebook connected icon

Bunny

В OLX от януари 2015 г.
Последно онлайн днес в 8:23

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua