Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Спорт, книги, хоби
  3. Спортни стоки
  4. Фитнес уреди
  5. Фитнес уреди - Област София-град
  6. Фитнес уреди - Световрачене
Бърза круша с ластици – под / таван
Бърза круша с ластици – под / таван
Добавена 03 октомври 2022 г.

Бърза круша с ластици – под / таван

38 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

Бърза круша с ластици – под / таван – надуваема круша за тренировки на бързина и скорост на удъра с ластици за закачване на пода и тавана. Изключително здрави шевове и подсилени ластици за една перфектна тренировка, както в залата, така и в домашни условия. Използва се основно за рефлекторни тренировки, скорост на удар, координация на очите, кардио тренировки, бързина на удара. Боксовата круша е изработени от изкуствена кожа, вътрешността на която е оформена от надуваема топка (надува се от помпа с игла).

Предлаганият от нас аксесоар е компактен уред с въздушна основа. Той лесно може да бъде разположен във всяка бойна, фитнес зала или в къщи. Сглобяването е лесно и бързо. Уредът разполага и с висококачествени ластици. Те ще направят тренировката Ви динамична, а вашите умения подложени на супер натоварване. Перфектен уред за развиване на качества, необходими в бойните спортове, а защо не и за хора, които просто търсят една дорбра кардио тренировка.

Перфектанта кардио тренировка – поради динамичната структура на тренировките с бързи круши, те създават перфектните условия за провеждането на качествена кардио тренировка. Това е уредът, който освен в бойните зали, вече може да позиционирате и в къщи. Идеален вариант за една динамична тренировка и психическо разпускане от тежко ежедневие. За допълнителна трудност, може да направите тренировката си на отделни рундове. Така за кратък период от време Вие ще сте мотивирани да дадете всичко от себе си.

Бърза круша с ластици – под / таван е невероятен спортен аксесоар за координиране на очите и ръцете. Колкото и трудни да Ви изглеждат подобни тренировки Ви уверяваме, че ще Ви е нужно кратко време преди да ѝ свикнете и да започнете да я ползвате пълноценно.
ID: 127025723
Iron Inside

Потребител

Локация

За нас

Свали приложението на OLX за твоя телефон!