Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. Електроника
  3. Други
  4. Други - Област Габрово
  5. Други - Севлиево
Алармена система Bizeq Security
Алармена система Bizeq Security
Алармена система Bizeq Security
Алармена система Bizeq Security
Алармена система Bizeq Security
Добавена 09 септември 2022 г.

Алармена система Bizeq Security

100 лв

ПромотирайОбнови
  • Частна

  • Състояние: ново

Описание

Описание: Продуктите на английската компания Bizeq са рядък пример за самостоятелни и напълно автономни устройства, специално проектирани за индивидуална употреба. Комплектът се състои от детектор за врати на Dooralarm, детектор на прозорци на Glassminder, стационарен детектор със строб Strobalert, детектор Minder и обемно сензорно устройство на слушател. Комплектът се предлага в ексклузивна подаръчна кутия, индивидуален и стилен калъф.Всички сензори са оборудвани с индивидуални ключове. Комплектът включва също и отвертки за подмяна на батерии и фини настройки.

Алармени сигнали за слушатели, разработени от британската компания Bizeq International, могат да бъдат инсталирани, конфигурирани и експлоатирани без участието на специалисти. Следователно никой няма да знае за неговото присъствие, режим на настройка и място за инсталиране, с изключение на собственика.
Алармената система е напълно автономна, защитена и няма нито един проводник. Това е електронно устройство, което регистрира промени в налягането, масата и скоростта на движение на въздуха в дома. В отговор на тези фактори устройството се включва на сирената, когато прозорец, врата, стена или таван са спукани. Включването и изключването на устройството се извършва с помощта на личен ключ. Слушателят се захранва от шест 1.5V алкални батерии.
Комплект батерии осигурява работата на устройството за 5000 часа, което е еквивалентно на неговата денонощна работа за 7 месеца. В зависимост от размера на помещенията, можете да регулирате чувствителността на устройството, като завъртите винта на потенциометъра. Устройството е инсталирано хоризонтално или вертикално на всяко удобно място. Работи при температура на околната среда от -24 до +70 ° С. Размерите на продукта са 205x115x35 mm.

За да използвате този комплект се нуждаете от минимални познания за
работа с оборудването, желание за експерименти и неограничено въображение!
Тип на продукта: Система за сигурност
ID: 121807393

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!