Съобщения
Добави обява
  1. Заглавна страница
  2. Спорт, книги, хоби
  3. Туризъм, къмпинг, риболов
  4. Къмпинг оборудване
  5. Къмпинг оборудване - Област София-област
  6. Къмпинг оборудване - Божурище
Акумулаторни LED тактически фенери с много висока яркост, 90000 лумена
Акумулаторни LED тактически фенери с много висока яркост, 90000 лумена
Акумулаторни LED тактически фенери с много висока яркост, 90000 лумена
Акумулаторни LED тактически фенери с много висока яркост, 90000 лумена
ПромотирайОбнови
  • Частна

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

Супер ярък фенер:
Фенери с висок лумен, вградени в модернизирани XHP70.2 LED лампи с висока мощност до 90000 лумена, голяма площ на облъчване и разстояние на облъчване до 1000 м, а експлоатационният живот е до 120 000 часа. Фенерите с висок светлинен поток са около 20 пъти по-ярки от обикновените лампи с нажежаема жичка

Ново модернизирано светодиодно фенерче:
Акумулаторното фенерче може да се използва в продължение на 8-12 часа след пълно зареждане. Фенерчето има вградена защита от обратна полярност, защита от свръхнапрежение и платка за защита от късо съединение, благодарение на които фенерчето има по-дълъг експлоатационен живот и напълно гарантира вашата безопасност. Фенерчетата с висока яркост могат да се зареждат повече от 150 000 пъти.

5 режима на осветяване и възможност за увеличение:
Силна светлина / Средна светлина / Слаба светлина / Стробо / SOS, акумулаторно фенерче с функция за увеличение, телескопично увеличение. Можете да превключвате режима на прожекторна светлина и прожекторна светлина, като приберете главата на лампата. Когато къмпингувате на открито, тя може да ви помогне да осветите целия къмпинг без усилие

Тежки водоустойчиви фенери:
IPX55 водоустойчив и удароустойчив, Този тактически фенер е изработен от висококачествен авиационен алуминий за отлично разсейване на топлината, който има функциите на водоустойчив, удароустойчив. Светодиодно фенерче с висок светлинен поток, идеално за използване при дъжд, сняг или други извънредни ситуации.

Показател на мощността:
Тактическото фенерче има 4 светодиодни индикатора, показващи нивото на зареждане, като всеки индикатор представлява 25% мощност. Така че можете да видите състоянието на захранването с един поглед. Можете да използвате USB кабела за зареждане (включен в комплекта), за да свържете зарядно устройство за променлив ток, зарядно устройство за кола, мобилна банка за захранване или компютър, за да заредите мощното фенерче.

Най-добрият подарък:
Супер ярки фенерчета, подходящи за къмпинг, туризъм, риболов, бягане, колоездене, прекъсване на електрозахранването, спешни случаи, целенасочено търсене и обща употреба в домакинството и т.н.

Цена на малък фенер: 70лв.
Цена на голям фенер: 80лв.
ID: 129569270

Контакт с продавача

Добавена 28 февруари 2024 г.

Акумулаторни LED тактически фенери с много висока яркост, 90000 лумена

70 лв.

Потребител

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!