Съобщения
  1. Заглавна страница
  2. За бебето и детето
  3. Играчки
  4. Образователни, занимателни играчки
  5. Образователни, занимателни играчки - Област София-град
  6. Образователни, занимателни играчки - София
  7. Образователни, занимателни играчки - Център
Акция!!! Магнитни топчета 216БР ЦВЕТНИ 5 ММ в метална кутийка
Акция!!! Магнитни топчета 216БР ЦВЕТНИ 5 ММ в метална кутийка
Акция!!! Магнитни топчета 216БР ЦВЕТНИ 5 ММ в метална кутийка
Добавена 05 декември 2021 г.

Акция!!! Магнитни топчета 216БР ЦВЕТНИ 5 ММ в метална кутийка

18.90 лв

ПромотирайОбнови
  • Бизнес

  • Доставката се поема от: купувача

  • Състояние: ново

Описание

Магнитни Топчета (сфери), Neo Cube, Zen Magnets, Neo Spheres, 216 бр. топчета, 5mm
"Neocube Магнитни топчета (сфери)" представлява кубче от магнитни топчета в няколко различни цвята. Всяко едно кубче се състои от 216 магнитни сфери , които имат силно притегляне помежду си, като всяка сфера от тях е с размер 5 мм. По този начин с Neocube магнитни топчета можете да създавате различни, интересни и красиви форми, както и дву- или триизмерни фигурки, като например плетеници, гривни, гердани, вазички, звезди, поставки за химикали, топчета и много други предмети и фигурки по ваш вкус и предпочитание.

Доказано е, че магнитните топчета допринасят за развиване и стимулиране на изобретателността, логическото мислене и творчеството при децата и възрастните, защото те влияят изключително положително и върху двете полукълба на мозъка - дясното, което е отговорно именно за творческата и визуалната памет, и лявото - отговорно за логиката, математическите и езикови способности. Чрез Neocube магнитни топчета ще можете да се освободите от натрупания стрес, което се потвърждава от изследванията на редица учени и хора, които вече са се доверили и използвали Neocube магнитни топчета. Освен това тези топчета са полезни и за вашето здраве!

Всички сме чували, че магнитните гривни свалят кръвното налягане и правят така, че да се чувстваме спокойни - с Neocube няма да Ви е нужна такава гривна, защото сами ще можете да я създадете и така тя ще действа по абсолютно същия начин.

Магнитната сила на сферите гарантира, че те ще останат неразделни и няма да ги загубите, а когато пожелаете, можете да ги превърнете в сложна или нестандартна фигура и така да изненадате приятелите си. Благодарение на малките си размери и удобната и изискана кутия, с която се съхраняват, можете да вземете Neocube навсякъде със себе си.
ID: 125576681

Потребител

TopPriceBg

В OLX от октомври 2020 г.
Последно онлайн вчера в 22:20

Локация

Свали приложението на OLX за твоя телефон!

OLX.plOLX.roOLX.ua