+ 0 km 0
Затъмняване на авто стъкла, монтаж на фолио - Велико Търново гр. Велико Търново - image 1

Затъмняване на авто стъкла, монтаж на фолио - Велико Търново

Описание
Предлагам затъмняване на автостъкла с UV фолио ( 99% ултравиолетова защита ) , двупластово ненадраскващо се покритие с дебелина от 1.5mila, неизбеляващо от слънцето , с перфектна видимост от вътре навън.  Висококачествено фолио "SDI-Global" на американската фирма "Global" с гаранция и с пълната гама на затъмнение от 5%,15%,20%,30%,50% до 70% преминаваща светлина през него. За повече информация на http://www.globalwin...ndowfilms.com/" [1] http://www.globalwin...wfilms.com/ [2] 
Фолиата са от две серии с различна основа. И двете серии са двупластови с UV филтър, но едната серия е метализирана, а другата е нанокерамика. За по-подробна информация моля изгледайте клипа от линка отдолу:

https://youtu.be/6oXZ_qqe3bk
или
https://www.dropbox.com/s/vryuiob7xu1q8l1/Video%2016.03.17%20%D0%B3.%2C%2013%2040%2047.mov?dl=0

Професионално поставеното фолио предпазва при инцидент - ПТП или вандализъм . При счупване стъклото остава по фолиото като предпазва пътниците в автомобила от нарязване. Вашият автомобил придобива по - добра визия. Добрите качества на фолиото ви дават комфорт през лятото - климатика не се затормозява, а през зимата - задържа топлината в купето. Цените варират според размера и броя на стъклата за затъмняване на конкретния автомобил.

ВАЖНО! За клиентите, които управляват автомобили с немски или австрийски регистрационни номера предоставям сертификат на немски, с който да минат преглед или TÜV.
  • Добавена в 20:08, 29 юли 2020
  • Преглеждания:351
  • Номер на обявата: 50976315
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител

Владимир

Отговарям бързо Ново!
Този потребител отговаря бързо на съобщенията.
В OLX.bg от ноем 2012 Обяви на потребителя
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. Велико Търново, Област Велико Търново