+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Колекции в гр. Пазарджик.

Yu-Gi-Oh! Anime Style Cards - Yugi Muto гр. Пазарджик - image 1

Yu-Gi-Oh! Anime Style Cards - Yugi Muto

35 лв.
Описание
Прочетете цялото описание моля!

Предлагам Yu-Gi-Oh Anime Style карти, като това са картите от анимацията и те са предназначени за любители на филмчето и не може да се играе с тях в турнири или каквито и да било официални мероприятия. По света не се срещат много, в щатите ги предлагат под името "Orica cards", но те са малко по-различни и струват много пари. Ще предлагам тестета на всички герои от филмчето, които имат поне 30 карти в тестето. Тази обява е за тестетата на Yugi Muto, като те са 5: от сезон 1, 2, 3(сезон 2 е Battle City тестето, а сезон 3 е Virtual World тестето), 4, 5( В сезон пет се раздвояват, защото Юги подготвя собствено тесте, по същия начин и фараона.) Цената на всяко тесте е различно, понеже имат определен брой карти в тях.
Цените са следните:

Yugi S1 - 40
Yugi S2 - 40
Yugi S3 - 35
Yugi S4 - 40
Yugi S5 (Grand Championship) - 35
Yugi S5 (Dawn of The Duel) - 35
Pharaoh S5 - 35

Може да прегледате другите ми обяви и ако не намерите тесте на търсен от вас герой веднага може да ми пишете и да се разберем, понеже трудно отказвам желания на клиенти. Ако някой иска да си направи собствено аниме тесте също може да ми пише.

Съжалявам, че на обявата за определено време няма да има снимки (снимката на корицата е на Orica Cards, за да добиете представа как изглеждат картите, но вече казах, че те са малко по-различни, а тези които предлагам за идентични на тези в анимацията.), но ако поискате да видите снимки на картите ми пишете и ще ви изпратя. Друго, което подчертавам е, че картите не идват с бял гръб, а си имат гръбчета както в анимацията.

Важно! При поръчка на две тестета - 5% отстъпка от цената

В най-скоро време ще кача обяви за всички тестета, за сега са съм качил само за Joey, Yugi и Kaiba, но ако искате друго тесте ми пишете.

Гарантирам, че картите ми не са принтирани в някое фото, както казва другият човек в сайта. Освен това няма как да копирам неговите карти, когато съм на пазара от повече време от него. :)

Картите идват с тест и преглед.

Благодаря за отделеното време!
  • Добавена в 12:10, 20 август 2020
  • Преглеждания:836
  • Номер на обявата: 122016938

Обяви на потребителя Yu-Gi-Oh Anime Style Cards