Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Видеонаблюдение в гр. Пазарджик.

Xiaomi YI Outdoor външна WIFI камера 1080p

180 лв.
Обява от Бизнес
Доставката се поема от купувача
Състояние ново
 
Безжична камера за видео наблюдение с възможност за поставяне на SD карта
Външната камера 1080p на YI е най-новото допълнение към серията YI Home Camera, разполага със запис с висока разделителна способност и водоустойчивост IP65, така че да може да издържи на външната среда. Интегрираното двупосочно аудио  с водонепроницаем микрофон Ви позволява да комуникирате с гостите, а алармата за разузнаване с откриване на движение може да изплаши потенциалните нарушители. Неговата подобрена функция за нощно виждане се отличава с 12 850nm инфрачервени светодиоди, осигуряващи наблюдение през нощта на разстояние до 50 фута. Обективът с ъгъл 110 ° дава удобен обхват на гледане, а с универсалната топка можете да регулирате посоката на гледане до почти всяка позиция. Подобно на цялата серия YI Home Camera, YI Outdoor камера 1080p поддържа YI Cloud, за да гарантира, че всички ваши кадри са защитени от кражба и повреда, а придружаващото YI Home App ви позволява да гледате  на живо YI Outdoor камера по желание отвсякъде и по всяко време.

Вашата водоустойчива охрана ден и нощ

Външната камера YI е отговор на вашите външни потребности от наблюдение. Тя записва ясни изображения с разделителна способност от 1080p при дъжд или блясък, ден и нощ, за да осигури безопасност и надеждност.

110 ° широкоъгълен обектив с фокусно разстояние 3,9 mm осигурява идеален обхват на гледане с ярки ярки изображения, като с включената универсална сферична топка можете да настроите камерата да се гледа в повече посоки.

12 инфрачервени светодиода осигуряват отлично разстояние за наблюдение през нощта до 50 фута. Регулируемите настройки ви позволяват да получавате сигнали директно на телефона си, само когато искате.

Разделителна способност 1080p

Външната камера YI предлага пълни HD изображения в дъжд, вятър или блясък, за да можете да заснемете по-ясни детайли отвън. 110 ° широкоъгълен обектив гарантира, че можете да видите достатъчно с ограничено изкривяване на обектива, а топката за монтиране ви дава повече свобода на мястото, където искате да видите.

YI Cloud

YI Cloud поддържа цялата YI Home Series, а YI Outdoor Camera не е изключение. Камерата на открито е по-уязвима от кражба и повреда, но YI Cloud запазва всичките Ви кадри подсигурени от YI Cloud и е безопасно при кражба и повреда.

Отлична при нощно виждане

12 инфрачервени 850nm светлини осигуряват ясна нощна визия дори в пълен мрак. Тя осигурява изглед от разстояние до 50 фута, така че да можете да виждате допълнително през нощта и да записвате с 20 кадъра в секунда, за да осигурите гладко изпълнение.

Водоустойчивост

Нивото на водоустойчивост  IP65 запазва защитата си в дъжд или жега, при експлоатационни температури до 122 ° F и до 5 ° F

Motion Detection

Използвайки силно чувствителни алгоритми, камерата на открито намалява фалшивите сигнали, за да ви предупреди само за нежелани нарушители, а след това да използва алармата за възпиране, за да им изпрати предупреждение.

YI Home App

Гледане на живо при поискване от всички ваши YI Home Cameras. Персонализирайте сигналите, включително аларма за района и сигнали за период от време, за да бъдете уведомени само, когато искате да сте.

Дизайн
132x68 ( Диаметър на стойката: 70mm) 
252g (камера/стойка/кабел) 
3-метров кабел

Обектив
1080p HD 
12 850nm infrared LED светлини за нощно виждане
110° широкоъгълно зрително поле 
3.9mm фокусно разстояние

Цвят: Бял

Съхранение на информацията
YI Cloud 
Локално съхранение (8-32GB, поддържа до MI Hardware Router навременно)

Мобилно приложение: YI Home Camera (Ios 7.0 и Android 4.4 или по-нови версии)
Приложение за PC/Mac: YI PC APP (Свалете на yitechnology.com)

Свързване: WiFi 2.4G Hz
Закрепване: Захващане за стена
Други характеристики
Захранване: DC5V1A  
Работна температура: -15°~50° 
Водоустойчивост: IP65

Комплектът съдържа:
Камера X 1 
Стойка X 1 
Упътване за употреба X 1 
Кръстата отвертка X 1 
Щипки за кабел X 8 
Винтове X 10 
Xiaomi YI Outdoor външна WIFI камера 1080p гр. Пазарджик - image 2
Xiaomi YI Outdoor външна WIFI камера 1080p гр. Пазарджик - image 3
Xiaomi YI Outdoor външна WIFI камера 1080p гр. Пазарджик - image 4
Xiaomi YI Outdoor външна WIFI камера 1080p гр. Пазарджик - image 5
Преглеждания:162