Xiaomi прахосмукачка робот Roborock S50 2г. гаранция

Лагера, гр. София, Област София-град Добавена в 10:12, 4 февруари 2019, Номер на обявата: 111544571
Обява от Бизнес
Доставката се поема от купувача
лично предаване
Състояние ново
 
Всмукателна мощност
Когато става дума за всмукателната мощност, Mi Robot Vacuum 2 няма да Ви разочарова. Тя има всмукателна сила от 2000 Pa, което е значително подобрене в сравнение с предходния модел с 1800 Pa. Нейната мощност е дори по-добра в сравнение с други по- скъпи модели с мощност достигаща до 1670 Pa . Също така отлични резултати постига с почистването на прахови частици, както и със събирането на досадната козина от домашни любимци. В комбинация с технологията за разпознаване на килими и смесена с великолепния дизайн на кръглата четка, новата версия на Mi Robot ще е най- добрия домашен помощник, койте ще си закупите.

Батерия
Mi Robot Vacuum 2 е оборудвана с 5200mAh литиево- йонна батерия, единствената толкова мощна която ще успеете да намерите на пазара. Едно пълно зареждане Ви дава 2,5 часа време за почистване до 250 квадратни метра. От където и да го погледнем, времето от 150 минути непрекъсната работа е впечатляващо. След като заряда на батерията е ниско, функцията за самозареждане на робота позволява да се върне обратно към зареждащия док.
Основното устройство има индикатор за батерия с LED светлина, която показва различни цветове, за да покаже нивото на зареждане. Светлината светва бяла, когато нивото на зареждане на акумулатора е повече от 50%. Цветът се променя в жълто, когато нивото на зареждане падне под 50%. След като нивото на зареждане на батерията падне под 20%, светодиодът показва червена светлина.

Размер на резервоара
Що се отнася до размера на резервоара за прах, новият робот за почистване може да съхранява 480 ml мърсотия. Ако имате домашен любимец, това означава, че ще трябва да почиствате прахоуловителя всеки ден. За щастие кутията за събиране на прах може да бъде лесно достъпна и изчистена чрез отваряне на горния капак на устройството. Ако събира само фини прахови частици, а не козина на домашни любимци, може да се почиства през няколко дни. Въпреки това, новата версия прави крачка напред, като включва и един моп, който може да задържа около 100 мл течност, достатъчно, за да почиства непрекъснато от 45 до 60 минути. Тази функционалност допълнително се разширява с някои уникални характеристики, като резервоарът за вода може да бъде прикрепен към робота само чрез плъзгане.

Филтрираща система
По-новото поколение прокара ефективността на HEPA филтъра за една единствена цел, повторна употреба. Точно така, Mi Robot Vacuum 2 идва с миещи се филтри, които могат да бъдат измити и повторно използвани, без да е необходимо да се подменят на всеки няколко месеца. Това също така намалява и разходите за потдръжка.

Ежедневна употреба
Когато става дума за ежедневна употреба, Mi Roborock 2 е шампион. Xiaomi се постара да направи устройството по-тихо и по-ефективно. Основният модул облицован със звукоизолиращ и филтри, който оказват значително влияние върху децибела на работа. Неговият интелигентен датчик за налягане може да разграничи разликата между стандартния под и килима. Това позволява на устройството да оптимизира настройката на мощността си, въз основа на вида на повърхността, върху която се намира. Уредът също има по-голяма маневреност и може безопасно да се изкачи над препятствие с размери 2 см (срещу 1.5 см, в старата версия). Устройството има също така по-меки гумени възглавнички, за да се предпази от случайни сблъсъци. Колелата са по-добри при катерене, а сега робота може да се справи със склонове от 20 градуса (срещу 15 градуса, в старата версия).
Навигацията SLAM бе запазена, както при предишния модел. Лазерният сензор Lidar се върти 5 пъти в секунда, за да картографира всичко, да изгради и обнови своята виртуална карта. Приложението на смартфоните обаче е значително подобрено. С новата версия на Mijia можете да създавате виртуални стени в движение и да командвате робота до определена точка, неща, които не можете да правите с първата прахосмукачка. Говорейки за сензори, Xiaomi добави още малко. Бота може да избягва зони, в които да се блъска. Двоен електронен компас засича по-добре виртуални стени от преди и инфрачервен сензор за заден ход подобрява автономния зареждащ механизъм.
Що се отнася за различните видове повърхности, Xiaomi 2 работи върху най-често срещаните видове подове, включително плочки, линолеум, твърда дървесина, мрамор, камък и килими (с изключение на дълговлакнестите разбира се). Роботът сега е много по-подходящ за твърди подове, отколкото преди.
Не на последно място, бутоните от горната част бяха преработени. Новата версия разделя единствения бутон, който можете да видите в старата версия в 3.
Xiaomi прахосмукачка робот Roborock S50 2г. гаранция гр. София - image 2
 Изпрати
Преглеждания:2003

Изпрати съобщение на продавача

Добави файл

Разрешен тип файлове: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt Максималният размер на файла е 2 MB

Всички обяви на този потребител

Обяви на потребителя Георги Тошков

Huawei Honor 10 Dual SIM 128GB 4GB 2г гаранция

739 лв.

Blackview BV9600 Pro IP68 4G Dual SIM 128GB 6GB 2г гаранция

Blackview BV9600 Pro IP68 4G Dual SIM 128GB 6GB 2г гаранция

Други мобилни телефони

5 фев

788 лв.

Ulefone Power 5 Dual SIM 64GB 6GB 2г гаранция

Ulefone Power 5 Dual SIM 64GB 6GB 2г гаранция

Други мобилни телефони

5 фев

623 лв.

Ulefone Armor 3 Dual SIM 64GB 4GB 2г гаранция

Ulefone Armor 3 Dual SIM 64GB 4GB 2г гаранция

Други мобилни телефони

5 фев

587 лв.

Cubot X18 Plus 4G Dual SIM 64GB 4GB 2г гаранция

Cubot X18 Plus 4G Dual SIM 64GB 4GB 2г гаранция

Други мобилни телефони

5 фев

329 лв.

815 лв.

Лагера, гр. София, Област София-град

Покажи на картата
Разберете повече за възможностите за доставка! »
Разбери повече »