+ 0 km 0
White Light - Система за избелване на зъби гр. Трявна - image 1

White Light - Система за избелване на зъби

7.90 лв.
Описание
Избелване на зъбите със системата WHITELIGHT е нов иновативен метод , пренасящ избелващите процедури от зъболекарския кабинет в дома.Активната съставка на системата е карбамид пероксид 10%. Това е същата съставка, която зъболекарите използват при скъпо платените избелващи процедури. Съставката има силен избелващ и анти-бактериален ефект. По този начин зъбите ви биват ефективно почистени от петна, причинени от чай, тютюнопушене, кафе, кола, сокове и червено вино.
WhiteLight комбинира фотоактивна технология с избелващата си система и процес, създава допълнителни предимства за зъбите ви, индиректно помагайки на венците. WHITE LIGHT е безопасен дори за най-чувствителните зъби и венци. Ефектът проличава веднага след 10-тата минута на процедурата с иновативната магическата светлина 9LED, а след това зъбите ви ще бъдат забележимо по-бели.

Комплекта включва:
- Усъвършенстван светлинен излъчвател
- Избелващ гел - 2 бр. (тубички)
- Зъбни шини (Силиконови)
- Инструкция за употреба
- 2 бр. батерии.

Начин на употреба:
За ежедневен цикъл използвайте по един път на ден по 10 минути, в продължение на 15 дни /Изтисква се около грахово зърно на четката за зъби/.
За интензивно избелване, използвайте трикратни цикли по 30 минути на ден, за 5 дни.
Силиконовата „захапка” може да се разделя на горна и долна част, при желание за избелване само на горните или на долните зъби.

Изпращаме с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС с опция "Преглед преди плащане".
  • Добавена в 09:57, 7 октомври 2020
  • Преглеждания:10240
  • Номер на обявата: 78336266
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Трявна, Област Габрово

Обяви на потребителя Всичко До Десет Лева