Волан Mercedes ML-W164 / Мерцедес МЛ/

Индустриална зона - Север, гр. Пловдив, Област Пловдив Добавена в 23:43, 10 януари 2019, Номер на обявата: 113002659
Обява от Бизнес
Тип Други
За контакти : 878 - Покажи - и 888 - Покажи -

AutopartsPlovdiv - Качествени Авточасти втора употреба от автомобили в движение на малко километри. Всички детайли се тестват и проблемните се БРАКУВАТ. За контакти 878 - Покажи - и 888 - Покажи - в делнични дни и в работно време. На ПИСМА и КЪСНИ НОЩНИ позвънявания НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ОТГОВОРЕНО.

Всяка част се продава с ТРИ(3) ДНЕВЕН ГАРАНЦИОНЕН СРОК и може да бъде заменена или върната ( ако не разполагаме с друга такава ) ЕДИНСТВЕНО ПРИ НЕИЗПРАВНОСТ през този период. Обявите са подробно описани! По телефона ще поучите останалата информация, вкл. серийни номера и снимки за сравнение при необходимост. Освен това разполагате с преглед и тест преди заплащане в офиса на куриерската фирма. При това положение връщане НЕ ПО НАША ВИНА ЩЕ БЪДЕ ОТКАЗАНО (като например : - Не съм ходил на сервиз, ама в един форум четох че е от това , но не се оправи. - Не ми пасва понеже колата ми е друг модел. - Поправям си колата пред блока и не мога да се справя, затова искам да я върна и т.н.!)

Предлагаме ви 100% Коректност /ако се съобравявате с гореописаните условия/ и Пакетни отстъпки за повече закупени артикули.
Волан Mercedes ML-W164 / Мерцедес МЛ/ гр. Пловдив - image 2
Волан Mercedes ML-W164 / Мерцедес МЛ/ гр. Пловдив - image 3
Волан Mercedes ML-W164 / Мерцедес МЛ/ гр. Пловдив - image 4
Волан Mercedes ML-W164 / Мерцедес МЛ/ гр. Пловдив - image 5
Волан Mercedes ML-W164 / Мерцедес МЛ/ гр. Пловдив - image 6
Волан Mercedes ML-W164 / Мерцедес МЛ/ гр. Пловдив - image 7
 Изпрати
Преглеждания:355

Изпрати съобщение на продавача

Добави файл

Разрешен тип файлове: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt Максималният размер на файла е 2 MB

120 лв.

Индустриална зона - Север, гр. Пловдив, Област Пловдив

Покажи на картата