+ 0 km 0
Витамин D3 1000 iu пластир - лепенки - patch plus Vitamin K2 Магнезий гр. София - image 1

Витамин D3 1000 iu пластир - лепенки - patch plus Vitamin K2 Магнезий

24.99 лв.
Описание
- 24 броя в пакет. Напълно усвоими от организма! Една лепенка до 8часа - 3 пъти седмично.
* Пакета е за период от два месеца. / ИМА НАЛИЧНОСТ!

** Най-ефективната формула за абсорбация от организма с комбинация витамин D3 5000 iu + 120 mcg витамин K2 (MK-7) + 250 mcg Магнезий.

*** Нова формула Витамин B12 лепенки + Желязо+Витамин C + фолиева киселина - 8 броя в пакет. Напълно усвоими от организма! Една лепенка за 24часа - 1път седмично, като пакета е за период от два месеца. (можете да прочете повече и поръчате от секция обяви в профила ни тук ==> https://www.olx.bg/ad/nova-formula-vitamin-b12-lepenki-zhelyazo-vitamin-c-folieva-kiselina-CID262-ID89M84.html )

**** Вижте още БОРОВ ПРАШЕЦ (можете да прочете повече и поръчате от секция обяви в профила ни тук ==> https://www.olx.bg/ad/promo-oferta-vitamin-b12-plastiri-lepenki-i-kachestven-borov-prashets-CID262-ID7VEwN.html )

**** Витамин D3 ИМА НАЛИЧНОСТ **
*** СРОК НА ГОДНОСТ ДО МЕСЕЦ МАЙ 2022г. ***

Нашите лепенки с витамин D3 съдържат 1000 IU витамин D3, 70 mcg витамин K2 (MK-7) и 60mg магнезий, за да ви осигурим най-ефективния и безопасен начин за повишаване на нивата на витамин D.

Тази перфектно балансирана формула, с доза витамин D3, витамин К2 и магнезий идват в лесна и бърза за употреба лепенка, като витамините по този начин се абсорбират от плътта наподобявайки натуралното производство на тялото чрез излагане на слънце.

* НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Просто поставете Д3 лепенките на ръката, бедрото или гърба си за период от до 8 часа - 3 пъти седмично.

Получавате пълната си доза с Д3 пластири, които ви предлагат витамин Д3 в удобна за носене лепенка + витамин К и Магнезий. ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ РЕЗУЛТАТИ ИЗБЕРЕТЕ ДОБРЕ ПОЧИСТЕНО МЯСТО НА КОЖАТА / СУХА КОЖА, БЕЗ ОКОСМЯВАНЕ.

VITAMIN D3 1,000 iu PLUS VITAMIN K and MAGNESIUM

-Подпомага усвояването на калция и фосфора, поддържането на костите в добро състояние и предотвратяването на фрактури. Поддържането на оптимални нива на витамин D в тялото, редовните физически упражнения, както и здравословната диета, източник на калций, намаляват риска от развитие на остеопороза;

-Редуцира изхвърлянето на калция с урината и улеснява задържането му в костите, което е важно за поддържането на костите твърди и здрави;

– Поради важната си роля в усвояването на калция, има ползи и за поддържане на зъбите здрави;

-Спомага за намаляване на факторите, отговорни за развитието на множествена склероза;

-Допринася за поддържане нормалното състояние на имунната система, за да може тя да атакува чуждите патогени и да защитава организма от простуда и грип;

-Подпомага функциите на сърдечно-съдовата система;

-Насърчава поддържане на нормален хормонален баланс и регулиране на хормоните на стреса. Съвременните проучвания сочат, че оптималните нива на витамин D в тялото облекчават симптомите при сезонно афективно разстройство, депресия и тревожност.

Данни от много съвременни изследвания показват още, че витамин D може да има изключителна роля в превенцията и лечението на диабет, високо кръвно налягане, нарушен глюкозен толеранс, множествена склероза и др.

Витамин К е мастноразтворим витамин, известен най-вече в ролята му на съсирващ кръвта.
К2 е наистина изключително важен за поддържането на здрави кости и чисти артерии
Дефицитът на витамин К2 ви прави уязвими към редица хронични заболявания като остеопороза, сърдечни заболявания, инфаркт, камъни в бъбреците, заболявания на мозъка, рак.
Взаимодействието между витамин К2, витамин Д и калция
Когато взимате витамин Д, вашето тяло произвежда повече от зависещите от К2 протеини, които придвижват калция из тялото. Докато К2 не активира тези протеини, ползите от витамин Д не са пълни. Ако приемате витамин Д, се увеличава нуждата и от витамин К2. Така витамин Д и витамин К2 действат заедно за здравето на костите и на сърцето.
Ако приемате витамин Д, трябва да приемате и витамин К2
Магнезият също е много важен. И той помага на калция да си върши работата по-добре. В обобщение дотук можем да кажем, че ако искате да приемате допълнително калций, задължително трябва да направите същото и с:
-Витамин К2
-Витамин Д
-Магнезий

Как можете да разберете, че имате недостиг на витамин К2?
Имате ли остеопороза?
Имате ли сърдечни заболявания?
Имате ли диабет?
К2 играе много важна роля по време на цялата бременност (за развитието на млечните и постоянните зъби, за лицевата форма и здрави кости), както и след това през ранното детство и през юношеството на човек, когато тялото все още се развива и расте.
Освен по време на бременността (и най-вече през третия триместър), витамин К2 е много ценен и при кърменето на бебето. Тъй като, както вече споменахме, К2 не може да бъде предозиран, количеството може да се удвои и дори утрои дефицитът на витамина е тясно свързан с често срещани хронични заболявания, като костни метаболитни нарушения, тумори, сърдечно-съдови заболявания, диабет, невропсихиатрични разстройства и автоимунни заболявания.

Проучванията показват, че нивата и активностите на Витамин D са тясно свързани с появата и развитието на много хронични състояния като злокачествени заболявания, автоимунни заболявания, метаболитни нарушения и инфекциозни заболявания.
Препоръчителното дневно количество Витамин D е 400 международни единици (IU) за деца до 12 месеца, 600 IU за възраст от 1 до 70 години и 800 IU за хора над 70 години.Този витамин има антивъзпалително, антиапоптотично, антитуморно и антифиброзно действие.
  • Добавена в 08:15, 19 октомври 2020
  • Преглеждания:1642
  • Номер на обявата: 117205271
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Иван Вазов, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Б12