Витамин B12 Garden of Life Vitamin Code B12 Raw 1000mcg

Кючук Париж, гр. Пловдив, Област Пловдив Добавена в 16:07, 26 декември 2016, Номер на обявата: 94968110
Обява от Частно лице
Доставката се поема от купувача
Състояние ново
 

Продавам капсули Vitamin Code Витамин Б12 Метилкобаламин на американската фирма Garden of Life. Капсулите се внасят от САЩ, директно от производителя. Това е най-пълноценната форма на Б12, извлечен от натурален източник (не е синтетичен), не съдържа алергени, ГМО, глутен и е подходящ за вегетарианци и вегани, тъй като капсулите не съдържат животински субстанции.

Разполагам с известно количество от витамина, който мога да изпратя веднага, за по-големи количества мога да ги поръчам от производителя, доставката отнема около седмица. За повече от 3 закупени опаковки наведнъж- отстъпка! Също така имам възможност да доставям при заявка всички останали продукти на фирмата Graden of Life: кажете от какво и колко имате нужда и аз ще ви дам цена и срок за доставка.

Съдържание на опаковката: 30 дози (по една капсула на ден)

Съдържание в една доза (1 капсула):
- Витамин В12* 1000 мкг
- Калций* 53 мг
- Фосфор* 24 мг
- СУРОВА пробиотична и ензимна комбинация 100 мг + Saccharomyces boulardii, фитаза, целулаза, бета-глюканаза, протеаза, алфа-галактозидаза, хемицелулаза
- СУРОВА комбинация от био плодове и зеленчуци 20 мг
- Други съставки: Saccharomyces cerevisiae, Lactobacillus bulgaricus, растителна капсула.

*СУРОВИТЕ създадени чрез храна хранителни вещества (RAW Food-Created Nutrients™) се създават поотделно чрез култивиране на двойни организми и съдържат живи пробиотици, биоактивни глюкопротеини, биоактивни липопротеини, биоактивни ензими, глюкоманан, SOD (супероксид дисмутаза), глутатион, бета-глюкани, липоинова киселина, незаменими микроелементи, глутамин, полизахариди и коензим Q10.

Внимание: Както с всяка хранителна добавка, консултирайте се с лекаря или лечителя си, преди да използвате този продукт, особено ако сте бременна, кърмите или сте под лекарско наблюдение. Плодовете и зеленчуците в продуктите на Vitamin Code са сурови и от био производство.

Още допълнителна информация за продукта:

Предимствата на СУРОВИЯ В-12 (RAW B-12™) от Vitamin Code® е всеобхватна комбинация на витамин В-12, съдържаща СУРОВИ създадени чрез храна хранителни вещества (RAW Food-Created Nutrients™). СУРОВИТЕ създадени чрез храна хранителни вещества (RAW Food-Created Nutrients™) са отгледани с непокътнати уникални „Кодови фактори” (Code Factors™), което позволява на тялото ви да разпознава по естествен начин хранителните вещества, точно както го е планирала природата. Кодовите фактори са известните и все още неоткрити синергистични съединения, които се намират в храната и са необходими за правилното разпределение на хранителните вещества. Необработваните храни са пропити с тези „Кодови фактори” и това ви осигурява незаменимите микроелементи, от които тялото ви заяква. СУРОВИЯТ В-12 (RAW B-12) на Vitamin Code е СУРОВ продукт, без глутен, без млечни продукти и не съдържа пълнители и свързващи вещества. В допълнение към тези качества СУРОВИЯТ В-12 осигурява и СУРОВА комбинация от ензими и пробиотици, както и СУРОВА комбинация от био плодове и зеленчуци за допълнително подхранване. Хората, които може да имат полза от СУРОВИЯ B-12 (RAW B-12) от Vitamin Code® са: • строги вегетарианци - витамин B12 преобладава в животинските и млечните продукти, затова тази група може да е особено предразположена към недостиг на витамин B12, а това е възможно да засегне мозъка и нервната система. При нива много малко по-ниски от нормалното може да се усетят множество симптоми като нередовен запек, значителен спад на енергията и отслабване на паметта. СУРОВИЯТ B-12 (RAW B-12)на Vitamin Code е вегетариански продукт, за да могат хората от тази група да го използват; • по-възрастните хора; • хората със злокачествена анемия, форма на мегалобластна анемия*; • бременни; • хора с храносмилателни проблеми или претърпели стомашен байпас (те може да не са способни да произвеждат достатъчно витамин B12). Планираните от природата ползи от СУРОВИЯ В-12 (RAW B-12™) от Vitamin Code® :
• СУРОВ
• подсилва при анемия*
• добър метаболизъм
• умствена и физическа енергия
• здрава централна нервна система
• подобрено храносмила

Витамин B12 Garden of Life Vitamin Code B12 Raw 1000mcg гр. Пловдив - image 2
Витамин B12 Garden of Life Vitamin Code B12 Raw 1000mcg гр. Пловдив - image 3
Витамин B12 Garden of Life Vitamin Code B12 Raw 1000mcg гр. Пловдив - image 4
 Изпрати
Преглеждания:165

Изпрати съобщение на продавача

Добави файл

Разрешен тип файлове: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, html, swf, txt, xls, docx, xlsx, odt Максималният размер на файла е 2 MB

Съвети за безопасност научи повече »
40 лв.

Кючук Париж, гр. Пловдив, Област Пловдив

Покажи на картата
Разберете повече за възможностите за доставка! »
Разбери повече »