+ 0 km 0
Видеонаблюдение на жилищни входове и сгради - облачна услуга гр. Стара Загора - image 1

Видеонаблюдение на жилищни входове и сгради - облачна услуга

192 лв.
Описание
Новата пакетна услуга „ Видеонаблюдение на жилищни входове и обществени сгради - модерно решение“ е специално разработена като удобно и авангардно интегрирано решение за сигурност.

Тя дава възможност да наблюдавате денонощно какво се случва във входа на кооперацията, в която живеете или обществената сграда по всяко време и от всяка точка на света с помощта на различни Интернет приложения и мобилния ви телефон.

Най- голямото предимство, което услугата предлага е, че не се нуждаете от компютър и записващо устройство.Достатъчно е да има камера и интернет.
Информацията се записва в облачен сървър и има възможност да наблюдавате в реално време какво се случва в желания обект по всяко време, където и да се намирате – от личният или служебен компютър,от мобилният ви телефон.
Системата дава възможност и да преглеждате видеозаписите, когато желаете, без за това да е необходимо инсталирането на допълнителен софтуер.
Достъп могат да имат неограничен брой потребители – всички собственици на апартаменти или колкото е необходимо оторизирани служители.

Пакетът включва:

1. Цифрова IP камера 1.3MP

2. Захранващ адаптер

3.Абонамент за ползване на сървъра и дистанционно наблюдение онлайн за 1 година
  • Добавена в 11:37, 28 август 2020
  • Преглеждания:385
  • Номер на обявата: 108437017
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. Стара Загора, Област Стара Загора

Обяви на потребителя Мария Тодорова