Варна - Уроци по китара - 8 лв.

Чаталджа, гр. Варна, Област Варна Добавена в 02:49, 12 февруари 2019, Номер на обявата: 77274390
Обява от Частно лице
 
Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа ”. Магистър по китара от ДМА „П.Владигеров”- София, над 20 годишен преподавателски опит, индивидуални задачи за възрастни и деца.
Контакт с преподавателя - на посочения
телефон , вечер .                                                   
Редовното свирене на музикален инструмент развива мозъка и може да се използва като терапия за повишаване на познавателните умения, пише британският в. ”Телеграф”. Областите от мозъка, командващи ръцете, слуха и паметта, са по-развити.  Дори при хора над 65г. свиренето  по час  на седмица подобрява мозъчната дейност.  Ползващите музикален инструмент са по-дисциплинирани, внимателни и планират по-добре дейностите си .

Заниманията с музика или изкуство, под каквато и да е форма, е от съществено значение за преодоляване на напрежението и отрицателните емоции в социалния аспект на нашето съвремие и на липсата на креативност .

Университетите и училищата в чужбина изискват препоръки от преподавателите от извънучебната дейност на кандидатстващите . Занимаващите се с дейности в областта на изкуствата получават допълнителни бонус точки , увеличаващи шанса за приемане .

Видео демонстрации :  https://www.youtube.com/channel/UCZYhYWL-bKVdWp_4uencP3A

http://snd.sc/p727bi
Варна - Уроци по китара - 8 лв. гр. Варна - image 2
Варна - Уроци по китара - 8 лв. гр. Варна - image 3
Варна - Уроци по китара - 8 лв. гр. Варна - image 4
Варна - Уроци по китара - 8 лв. гр. Варна - image 5
Варна - Уроци по китара - 8 лв. гр. Варна - image 6
 Изпрати
Преглеждания:1924

Изпрати съобщение на продавача

Добави файл

Разрешен тип файлове: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt Максималният размер на файла е 2 MB

Чаталджа, гр. Варна, Област Варна

Покажи на картата