+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Всичко за почистването в гр. Каспичан.

Уреди за почистване гр. Каспичан - image 1

Уреди за почистване

25 лв.
Описание
Стоките са внос от Германия . Нови са , но е възможно да са със нарушена опаковка , което по никакъв начин не пречи на нормалната им работа .
1. Снимка 1 : Спрей моп 3in1 CleanMaxx
За мокро и химическо чистене
С вградена функция за пръскане
Свалящ се резервоар за вода от 350 ml
С пръскачката от CLEANmaxx почистването на пода става детска игра. Ширината на мопа е еднакво подходяща за мокро и химическо чистене. Той има интегрирана функция за пръскане, с която течността може да се дозира индивидуално. Благодарение на подвижния воден резервоар с функция за капково пръскане, течността за почистване е много лесно да се пълни. Благодарение на функцията за практическо завъртане на кърпичката, подът може първо да бъде избърсван с влажна повърхност с микрофибърната страна и след това да се изсуши с кораловата тъкан. Въртящата се шпилка позволява почистване на труднодостъпни места. Универсалният спрей моп от CLEANmaxx има три работни стъпки: напръскване, изтриване и сушене.
Размери (L x Ш x В): приблизително 120 x 38,5 x 15 cm
Материал: Спрей моп: ABS, PP, алуминий, полиестер, полиамид; Подова кърпа: коралови 80% полиестер, 20% полиамид; Страница от микрофибър 100% полиестер
Цвят: червен Цена : 20лв.

53. Снимка 2 : Спрей моп 2in1 CleanMaxx
Този уред е приспособен изцяло за ръчна употреба, без батерии и без ток. Микрофибърната кърпа е двулицева, за да може да се използва от двете страни според вида на подовата настилка, като след употреба се пере в пералня или ръчно. За разлика от всички останали мопове и парцали, които не можете да използвате без кофа, спрей моп е снабден с резервоар с капацитет 800мл, който можете да зареждате с препарат и/или вода. Ергономичната дръжка разполага с бутон за разпръскване на спрея върху подовата повърхност, което прави чистенето лесно и приятно, без физическо натоварване.
Подходящ е за употреба във всякакви помещения и на всякакви настилки.

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:
Накрайник със сменяема микрофибърна кърпа
Разтегателна дръжка
Резервоар с вместимост 600мл

Състояние: Ново Цена : 18 лв.

7. Стимка 3 : Ротационна механична подочистачка CleanMaxx
Без батерии, електричество, торби за прах и калъпи за прах
Изключително дълги влакна за оптимално почистване на ръбовете - с вграден събирателен контейнер
Дръжката на твърдата метла за подове "CLEANmaxx" може да се завърти на 180 °!
Особено удобно: Прахът и мръсотията се транспортират директно в интегрирания контейнер за събиране по време на метене, който можете просто да изпразните след почистване с малък капак върху кошчето за отпадъци.
Работна ширина приблизително 33 cm
Работна височина приблизително 116 cm
Устройство: приблизително 31 x 19 x 6 cm (Ш x ДxВ)
Цена : 25 лв.

49. Снимка 4-5 : Акомулаторна подочистачка Sweevel Sweeper G2
Безжична метла "Swivel Sweeper G2" с лакътна става

Мръсотията изчезна за нула време! С безжичната метла за батерия Swivel Sweeper G2 пристигна нова технология за почистване на пода. Тайната на неговата ефективна и бърза почистваща сила са кръглите четки, въртящи се във всички четири посоки. Те се плъзгат по плочки и килими и абсорбират напълно мръсотия и прах. Мръсотията се събира в контейнер (не в торбичка за прах) и се изпразва много лесно. Главата на четката е толкова плоска, че лесно можете да влезете под шкафове, легла и т.н. Въртящият се метач има 360 ° въртящ се глезен и лакътна става за лесни маневри под и около вашите мебели. Благодарение на вградените си магнити можете да прибирате въртящия се чистач G2 по начин, спестяващ място. Ще получите отделна станция за зареждане на батерията.

Подробности:

Материал: ABS, PA
Размери (ДхШхВ): приблизително 29,5 х 14,5 х 123 см
Технически данни: Зарядно устройство: 230 V, 50 Hz, 200 mA / Sweeper: 7.2 V, 15 W.
Обхват на доставката: 1 x въртящ се цилиндър G2, 1 x зарядно устройство, 1 x батерия, 1 x инструмент за почистване
Забележки: Устройството е предназначено за почистване на всички гладки повърхности.
Без зарядно е . Има ги 10 - 15 лв .
Цена : 45 лв.

42. Снимка 6 : Magic clean: Четка за почистване с аксесоари Четка за почистване почиства, търка и почиства за вас само с едно движение. Отсега нататък няма по-продължително, досадно търкане - всичко ще бъде чисто, от най-малката фуга до голямата площ. Както вътре, така и отвън. Нищо чудно, защото Scrubtastic се върти с мощните 300 оборота в минута. Без огъване, коленичене или разтягане Без значение къде и какво почиствате - винаги идва въпросът, където трябва да търкате правилно

Приставката за четка във формата на купол е идеална за мивки и подноси за душ или чаши. Приставката за плоска четка е идеална за подове и стени. С практичния удължителен прът можете лесно да стигнете до горната и долната зона.

Какво чакахте? Поръчайте онлайн бързо! Обхват на
доставка: Скрабтастична четка за почистване, 4 броя. Удължител (54 см) адаптер за зареждане с куполна форма (диаметър: 13 см, В: 8 см) плоска четка (диаметър: 6 см, В: 5 см) 2x конусна четка (диаметър: 6 см, В: 9 см) живот на батерията: 60 ​​минути Размери и
тегло: 48 x 22 x 38 cm 4.23 kg Приложение: Не излагайте зарядното устройство на влага. Само за вътрешна употреба.

Не използвайте зарядното устройство в близост до мивки или кофи с течност.

Не потапяйте продукта във вода.

Не оставяйте кабела да виси над краищата на масата или ъглите. Не поставяйте върху горещи повърхности. Не използвайте адаптера, ако е повреден или изпуснат. Не разглобявайте адаптера. В идеалния случай зареждайте батерията при температура между 5 ° C и 40 ° C. Изключвайте зарядното устройство, когато не се използва и когато почиствате. Не използвайте в близост до експлозивни газове или течности. Ако по време на работа се появят необичайни шумове, миризми, дим или други признаци за грешка, изключете и изключете захранването. Ако използвате продукта с разяждащи почистващи препарати, моля, носете защита на очите.
Цена : 60 лв.

50. Снимка 7-8 : CLEANmaxx Akku-Fensterreiniger
Почистване на прозорци, плочки и огледала . Вкл. Телескопичен стълб за почистване на особено високи прозорци.
С функция за самопочистване.
Също така идеален за вакуумиране на разляти течности.
Вкл. Спрей бутилка (350мл) за вода или перилен препарат, 2 кърпи от микрофибър, телескопична пръчка и зарядно устройство.
Работи с батерия (включително литиево-йонна батерия 1500 mAh)
Цена : 50 лв.

51. Снимка 9 : Безжична ръчна прахосмукачка Akku-Handstaubsauger CLEANmaxx
Идеален за маси, дивани, клавиатури, работни плотове, столчета за кола и много други.
Прозрачен контейнер за мръсотия с вместимост 300 ml
Мощна батерия (Li-ion 7.4 V / 1500 mAh)
Състояние : Използвано като мостра във маазин Цена : 45 лв.

16. Снимка 10 : За почистване на микровълнова Saubere Susi
Почиства микровълновата фурна само за 3 - 5 минути с пара
Парата почиства и дезинфекцира с оцет и вода - не са необходими тежки химикали
Възмутената на вид пластмасова фигура има много юмрук зад ушите! Просто напълнете фигурата с бял винен оцет и вода, поставете я в микровълновата .
Цена : 18 лв.

15. Снимка 11 : Освежител за хладилник "Fresh Frieda"
Срещу лоши миризми в хладилника

Абсорбира миризмите с помощта на сода за хляб

Ефективност до 1 месец
Цена : 18 лв.

17. Снимка 12 : Ароматизатор за мивка( сифон ) ABFLUSS-FEE Design-Set
Сменя традиционната тапа за източване
Изпълнен с аромат и почистващ камък
Предотвратява замърсявания и запушвания от остатъци от сапун и коса
Намалява развитието на лоши миризми
Просто, но блестящо! Сега предпазвайте дренажните си тръби от запушване от косми, власинки, остатъци от сапун и други подобни! С феята за отводняване можете бързо и лесно да предотвратите отлагането на тръби, образуващи мирис. Феята за източване приляга на почти всички канали, а инсталацията е детска игра и работи без специални инструменти: Просто заменете конвенционалната тапа за източване с феята за източване и свеж аромат се разпространява във вашата баня. Долната част на дренажната фея съдържа камък с аромати и почистващи препарати и ги освобождава, когато се измиват от дрениращата вода. След около 3 месеца дренажната фея може просто да бъде премахната и активната съставка да бъде заменена. Това ви спестява неприятностите от почистването на канализацията и ситата за коса. Този умен почистващ препарат за изтичане не трябва да липсва във всяка баня!
Цена : 20 лв.

Моля , разгледайте и другите ми обяви . Имаме още неща за кухнята , дома и градината / осветителни тела , декораций и др./ , уреди за почистване / акумулаторни прахосмкачки , подочистачки и др . / , но няма как да се публикуват всички наведнъж . Ако не намирате точно това , което търсите , не се колебайте да звъннете на посочения номер и да ни попитате .
Всичко е внос от Германия , немско качество .

Обяви на потребителя Асенов