+ 0 km 0
УПИ 400 м2 в курортно селище Кердилия, Гърция, близо до морето гр. София - image 1

УПИ 400 м2 в курортно селище Кердилия, Гърция, близо до морето

35000 €
Описание
МНОГО ДОБЪР УПИ 400 М2 В КУРОРТНО СЕЛИЩЕ КЕРДИЛИЯ ЗА СТРОЕЖ НА КЪЩА. Намира се в тих и спокоен квартал, близо до морския бряг в Кердилия, обл. Серес, Северна Гърция.
Парцелът е в регулация, състои се от 400 м2 и има лице на улица в лек завой. Подходящ е за строеж на къща за почивка или за инвестиция с цел краткосрочно отдаване под наем. Предвидената кота корниз е 7,5 м, а коефициентът на застрояване е 0,5, като в него не се включват площите на терасите. Парцелът е с целогодишен достъп. Разстоянието до плажа е 230 м, а до центъра 6 км. Съседният парцел е с денивелация около един метър.
Имотът е с добра локация, намира се само на 300 км от София в Северна Гърция, на 80 км от град Солун, Кавала, Серес, Света Гора, 70 км от град Драма и Филипи, 60 км от Стагира, пещера Алистрати, 35 км от минералните извори на Аполония, 30 км от Амфиполи. Достъпът до градовете Солун, Кавала, Серес и Драма е подсигурен с автобуси през около час.
Регионът е спокоен и се отличава с удивителна природа и маслинови масиви. Мекият средиземноморски климат, слънцето и наличието на река Струма правят земята една от най-плодородните в областта. На около 2,5 км от имота се намира небезизвестният плаж Братцаки, който има широка пясъчна ивица, отличава се с уникална красота и кристално чиста вода.
Оферта 1410-К-1-4. ПРЕКРАСНА ЛОКАЦИЯ!
Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се!
За допълнителна информация: 893 - Покажи -
  • Добавена в 19:04, 28 май 2020
  • Преглеждания:547
  • Номер на обявата: 118943049
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Оборище, гр. София, Област София-град

За нас
Агенция за недвижими имоти в България, Гърция и други държави.