+ 0 km 0
УПИ 1998 м2 в курортно селище Ставрос, Гърция, до плажа, ъглов гр. София - image 1

УПИ 1998 м2 в курортно селище Ставрос, Гърция, до плажа, ъглов

450000 €
Описание
ИНВЕСТИЦИОНЕН УПИ 1998 м2 В КУРОРТНО СЕЛИЩЕ СТАВРОС. ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! Намира се непосредствено до плажа и центъра на Ставрос, обл. Солун, Северна Гърция.
Парцелът е в регулация, състои се от 1998 м2 ъглов има лица на две улици, съответно 80 м и 17 м. Кота корниз е 7,5 м, а коефициентът на застроване е 0,4, като в него не се включват площите на терасите. Разстоянието до плажа е 50 м, а до центъра на селището 500 м. Имотът се намира близо до Църква свети Авксентий и има прекрасен изглед към морето. За целогодишно обитаване.
Ситуиран е в район с хотели, къщи за гости и барове на плажа. Локацията му го прави подходящ за изграждане на сграда за бизнес, като хотел, ресторант, бар и др.
Имотът е с добра локация, намира се само на 300 км от София в Северна Гърция, на 80 км от град Солун, Кавала, Серес, Света Гора, 70 км от град Драма и Филипи, 60 км от Стагира, пещера Алистрати, 35 км от минералните извори на Аполония, 30 км от Амфиполи. Достъпът до градовете Солун, Кавала, Серес и Драма е подсигурен с автобуси през около час. Бърз и удобен достъп до тези градове има и чрез автомагистрала Егнатия одос. Кварталът е с добре уредена инфраструктура. В района има банки, полиция, училища, поща, супермаркети, много ресторанти, рибни таверни, заведения за развлечение и др.
Курортното селище е с добре уредена инфраструктура. В района има банки, полиция, училища, поща, супермаркети, много ресторанти, рибни таверни, заведения за развлечение и др. Мекият средиземноморски климат е повлиян от свежия морски бриз, който е великолепно съчетан с чистия планински въздух. Селището предлага тишина и спокойствие сред живописни гледки и пейзажи.
Оферта 1430
ПОДХОДЯЩ ЗА БИЗНЕС ИНВЕСТИЦИЯ!
Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се!
За допълнителна информация: 899 - Покажи -
  • Добавена в 18:45, 12 април 2021
  • Преглеждания:3
  • Номер на обявата: 118946032
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Гео Милев, гр. София, Област София-град

За нас
Агенция за недвижими имоти в България, Гърция и други държави.