+ 0 km 0
УПИ 1650 м2 с маслинови дървета в курортно селище Неа Врасна, до плажа гр. София - image 1

УПИ 1650 м2 с маслинови дървета в курортно селище Неа Врасна, до плажа

220000 €
Описание
УПИ 1650 М2 С МАСЛИНОВА ДЪРВЕТА В КУРОРТНО СЕЛИЩЕ НЕА ВРАСНА. Намира се в близост до плажа и сравнително близо до главен път Аспровалта – Ставрос в Неа Врасна, обл. Солун, Северна Гърция.
Парцелът е в регулация, състои се от 1650 м2 и има лице на улица 50 м. Предвидената кота корниз е 7,5 м, а коефициентът на застроване 0,4, като в него не се включват площите на терасите. Разстоянието до плажа е 180 м, а до центъра на селището 150 м. Имотът е ситуиран в спокоен и същевременно строително развит район с магазини, къщи за целогодишно обитаване, вили и къщи за гости. В имота има маслинова горичка.
Имотът е с добра локация, намира се само на 300 км от София в Северна Гърция, на 80 км от град Солун, Кавала, Серес, Света Гора, 70 км от град Драма и Филипи, 60 км от Стагира, пещера Алистрати, 35 км от минералните извори на Аполония, 30 км от Амфиполи. Достъпът до градовете Солун, Кавала, Серес и Драма е подсигурен с автобуси през около час. Бърз и удобен достъп до тези градове има и чрез автомагистрала Егнатия одос.
Курортното селище е с добре уредена инфраструктура. В района има банки, полиция, училища, поща, супермаркети, много ресторанти, рибни таверни, заведения за развлечение и др. Мекият средиземноморски климат е повлиян от свежия морски бриз, който е великолепно съчетан с чистия планински въздух. Селището предлага тишина и спокойствие сред живописни гледки и пейзажи. Плажната ивица на Врасна се отличава с уникална красота и чиста вода.
Оферта 1417-В-1-9
ИЗГОДНА ОФЕРТА С ДОБРА ЛОКАЦИЯ!
Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се!
За допълнителна информация: 893 - Покажи -
  • Добавена в 19:04, 28 май 2020
  • Преглеждания:381
  • Номер на обявата: 118945581
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Оборище, гр. София, Област София-град

За нас
Агенция за недвижими имоти в България, Гърция и други държави.