+ 0 km 0
УПИ 1184 м2 в курортно селище Аспровалта, Гърция, до плажа, ъглов гр. София - image 1

УПИ 1184 м2 в курортно селище Аспровалта, Гърция, до плажа, ъглов

115000 €
Описание
УПИ 1184 М2 В КУРОРТНО СЕЛИЩЕ АСПРОВАЛТА. Намира се много близо до плажа на Аспровалта, обл. Солун, Северна Гърция, както и до главен път Солун - Кавала.
Парцелът е в регулация, състои се от 1184 м2 и има лица на две улици с дължини съответно 29 м и 30 м. Кота корниз е 7,5 м, а коефициентът на застроване е 0,4, като в него не се включват площите на терасите. Разстоянието до плажа е 290 м, а до центъра на селището 1 км. В имота има няколко дръвчета. Ситуиран е в спокоен и същевременно строително развит район с къщи за целогодишно обитаване, вили, хотели и къщи за гости.
Имотът е с добра локация, намира се само на 300 км от София в Северна Гърция, на 80 км от град Солун, Кавала, Серес, Света Гора, 70 км от град Драма и Филипи, 60 км от Стагира, пещера Алистрати, 35 км от минералните извори на Аполония, 30 км от Амфиполи. Достъпът до градовете Солун, Кавала, Серес и Драма е подсигурен с автобуси през около час. Бърз и удобен достъп до тези градове има и чрез автомагистрала Егнатия одос. Кварталът е с добре уредена инфраструктура. В района има банки, полиция, училища, поща, супермаркети, много ресторанти, рибни таверни, заведения за развлечение и др.
Мекият средиземноморски климат, слънцето и наличието на река Струма в района правят земята една от най-плодородните в областта. Селището предлага тишина и спокойствие сред живописни гледки и пейзажи. Великолепно съчетание на море и планина! Плажната ивица на Аспровалта се отличава с уникална красота и кристално чиста вода.
Оферта 1402-А-1-15. ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ!
Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се!
За допълнителна информация: 893 - Покажи -
  • Добавена в 19:04, 28 май 2020
  • Преглеждания:270
  • Номер на обявата: 118942275
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Оборище, гр. София, Област София-град

За нас
Агенция за недвижими имоти в България, Гърция и други държави.