+ 0 km 0

Универсален адаптер за пътуване за ЕС | САЩ | UK – над 150 страни по с

25 лв.
Описание
Универсален адаптер за пътуване?

Независимо дали става въпрос за кратко пътуване или за световно приключение има един аксесоар, който е абсолютно задължителенa а именно универсален адаптер за пътуване.

Този адаптер за пътуване предлага поддръжка за над 150 региона по света Австралия (AU), Европа (ЕС), Америка (САЩ) и Обединеното кралство (UK), Франция, Италия, Турция и т.н. Той има универсален дизайн, който позволява множество опции за щепсела, както и два USB изхода позволяващи едновременно зареждане на две устройства едновременно.
  • Добавена в 21:43, 12 февруари 2021
  • Преглеждания:10
  • Номер на обявата: 124967503
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. София, Област София-град

За нас
S-deal.eu е млада и динамична компания с екип от мотивирани и нестандартно мислещи хора. През целия си път до тук работим върху стратегия, ориентирана изцяло към клиентите. Целта ни е да превърнем пазаруването в лесно, забавно и полезно занимание.

С помощта на нашите продукти може да получите това, което търсите, на изключително добра цена. За да гарантираме качеството, което заслужавате, работим с едни от най-добрите доставчици и брандове.

Гамата продукти включва различни категории: електроника, аксесоари за телефони и компютри, автоматизация за дома и много други, които ще улеснят живота Ви. Всеки ден се стараем да Ви изненадваме с нови, интересни и функционални попълнения. В основата на нашата мисия и стратегия е стремежът да бъдем актуални и с поглед към бъдещето.
Прочети още

Обяви на потребителя S-Deal