+ 0 km 0
UBOT МОП РОБОТ за почистване на под гр. София - image 1

UBOT МОП РОБОТ за почистване на под

65 лв.
Описание
Уморихте ли се да почиствате подовете в къщата си? Представяме ви невероятния Ubot Моп Робот, който може да се използва за почистване на пода без усилия. Ubot Моп Роботът е създаден, за да улеснява живота ви. Просто го поствете на пода и го включете като натиснете копчето! Толкова е лесно и удобно. Този удобен моп робот ще почисти пода докато вие се наслаждавате на свободното си време или правите нещо друго. Благодарение на иновативните въртящи се колелца, Ubot Моп Роботът се движи като се върти на случаен принцип в цялата къща. Ubot Моп Роботът никога не се изморява и е бърз и ефективен. Когато се сблъска с препятствие, той се обръща, променя посоката си на движение и продължава да почиства. Той достига до всички ъгли на дома ви. Ubot Моп Роботът има модерен и функционален дизайн. Той е лек и удобен за употреба. Заема малко място и може да се съхранява навсякъде.

Случайно да видяхте каква е цената? Можете да имате този невероятен моп робот на много ниска цена. И не само това! Ubot Моп Роботът се предлагас 40 микрофибърни кърпи безплатно!

Не губете повече време в почистване, а оставете Ubot Моп Роботът да работи вместо вас! Този невероятен моп робот скоро ще се превърне в необходима част от вашия дом. Той е идеалната помощ при почистване!

Характеристики: намалява нивото на шума (шумът повече няма да е проблем), прибл. размери: 26 см. диаметър и 7 см. височина, работи с батерии (4 х АА, не са включени).

ВИДЕО
https://www.youtube.com/watch?v=gMNeb3F6RuI

www.ubotcleaner.com

Допълнителна кутия: Освен опаковане на продукта, този артикул включва допълнителна подсилена картонена кутия за по-голяма защита на доставките, направени от куриер или транспортни агенции
  • Добавена в 19:52, 22 май 2020
  • Преглеждания:3290
  • Номер на обявата: 92562232
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Младост 1, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Actualni BG