+ 0 km 0
Твърд диск 4TB WD Red NAS, SATA 6Gb/s, 5400rpm, 64MB, 3.5" гр. Пазарджик - image 1

Твърд диск 4TB WD Red NAS, SATA 6Gb/s, 5400rpm, 64MB, 3.5"

200 лв.
Описание
Твърд диск 4TB WD Red NAS, SATA 6Gb/s, 5400rpm, 64MB, 3.5"(8.89 cm)WD40EFRX
Имат гаранция към българска фирма почти 3 години.
ДОСТАВКАТА Е ЗА МОЯ СМЕТКА
Продавам модел от най-тихата серия на WD
Направени за работа 24-7 - и товар до 180 ТВ на година.
Конвенционален магнитен запис (CMR)

5тв от модела използвани мога да дам добра цена 140 лв. нямат гаранция.
Имам и 6 тв ползвани цена 300 лв имат гаранция на малко часове са също.

Имат гаранция към българска фирма почти 3 години.
Дисковете съм ги ползвал само за архив на по малко от 100 часа работа са.
Дефакто под 4 дни работа имат.
Няма по тихи дискове на пазара. Можете да ги ползвате на домашен компютър или NAS.

Въпреки че NAS устройства / сървъри работят добре с какъвто и да е HDD, който монтирате вътре, има няколко предимства, като използвате NAS фокусиран модел, включително разширена корекция на грешки, по-бързо възстановяване на RAID, намалена консумация на енергия и температури. Технологиите за коригиране на грешки могат да защитят вашите данни, докато по-бързото време за възстановяване на RAID може да бъде разликата между само няколко часа и дни. Разбира се, консумацията на енергия може да не изглежда много за повечето хора, тъй като в края на деня разликата между нормален и NAS фокусиран HDD не е наистина голяма, но за 24/7 употреба разходите за електроенергия всъщност се увеличават. Температурите също може да не изглеждат като нещо страхотно, но колкото повече топлина се натрупва в малко устройство като NAS, толкова повече проблеми може да срещнете в дългосрочен план. Червените дискове от WD се фокусират върху тези четири аспекта и освен това използват и най-новия фърмуер на NASware 3.0, който се отличава със защита срещу удари (благодарение на многоосен сензор за удар), динамична технология за височина на полета (настройва всяка функция за четене и запис, за да компенсира и защита на данните), защита от вибрации (следи задвижването, за да коригира както линейни, така и ротационни вибрации в реално време) m интелигентни контроли за възстановяване на грешки и изпълнение на команди. Самото устройство има 4 плочи, които се въртят при 5400 об. / Мин. (Разполага с технологията Intellipower) и общо 64MB кеш, докато Western Digital го покрива с 3-годишна гаранция и му дава MTBF от 1 милион часа.

Устройството за NAS
настолни устройства обикновено не е тествано или проектирано за строгостта на NAS система. Правете правилно от вашето NAS и изберете устройството с набор от функции, за да запазите данните си и да поддържате оптимална работа.

Създадени за съвместимост с NAS
WD червените устройства с технологията NASware 3.0 са създадени специално за балансиране на производителността и надеждността в NAS и RAID среди

Поддържайте го охладено
Винаги включената среда на NAS или RAID е гореща. Устройствата WD Red са проектирани да работят хладно и тихо, като същевременно предлагат оптимална съвместимост за взискателни 24х7 среди.

WD Red за домашен
поток, архивирайте, организирайте и споделяйте без усилие цифровото си съдържание на вашия телевизор, компютър и др. Технологията NASware увеличава съвместимостта на вашите устройства с вашата NAS система, за по-добро възпроизвеждане с вашите устройства.

WD Red за малкия бизнес
процъфтява с производителността и ефективността, два ръководни принципа, вградени в дизайна на WD Red устройството. Споделяйте и архивирайте файлове със скоростта на вашия бизнес с WD Red устройство в NAS.

WD Red за голям бизнес
Търсите максимална производителност при широко използвана NAS? Устройството WD Red Pro е проектирано да се справи с увеличаване на работното натоварване и системното търсене и има 5-годишна ограничена гаранция.

Проектирани за NAS
Настолни устройства не са специално създадени за NAS. Но дисковете WD Red с NASware 3.0 са. Нашата ексклузивна технология извежда предположенията от избора на устройство. Ние можем да ви помогнем да намерите идеалното хранилище за вашата NAS система.

3D Active Balance Plus
Помага да се гарантира, че вашите данни са защитени от прекомерна вибрация и шум в NAS или RAID среда. Този контрол на баланса в две равнини поддържа ефективността на вашето устройство с течение на времето.

Денонощна среда,
тъй като вашата NAS система е винаги включена, надеждното устройство е от съществено значение. Настолните устройства обикновено не са проектирани и тествани в условия 24x7, което е основа на твърдите дискове на WD Red NAS

Изключителна технология
Безпроблемна интеграция, стабилна защита на данните и оптимална производителност за NAS системи при голямо търсене.

Марка на модела : WD
Серия: Червен
Модел: WD40EFRX Интерфейс за

производителност
: SATA 6.0Gb / s
Капацитет: 4TB
RPM: 5400 RPM
кеш: 64MB

Характеристики
Специално проектирани за използване в NAS системи с до 8 гнезда
Поддържа до 180 TB / година скорост на натоварване
NASware технология за съвместимост
Малки и домашни офис NAS системи в 24x7 среда
Употреба: За NAS системи

Размери
Форм-фактор: 3,5 "
Височина (максимална): 26,10 мм
Ширина (максимална): 101.60 мм
Дължина (максимална): 147,00 мм
  • Добавена в 01:07, 6 декември 2020
  • Преглеждания:61
  • Номер на обявата: 122745954
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Изток, гр. Пазарджик, Област Пазарджик

Обяви на потребителя Спас Маринов