+ 0 km 0
Тухлена къща - кв. Военно училище гр. Шумен - image 1

Тухлена къща - кв. Военно училище

99000 лв.
Описание
ЕКСКЛУЗИВНО! Масивна тухлена къща с ЗП 68кв.м. с основи от дялан камък намираща се в непосредствена близост до центъра на гр.Шумен. Площта на имота е разпределена на коридор,две спални,кухня с дневен тракт,баня и тоалет.Къщата разполага също така със сутеренен етаж с размери 50кв.м. и 170кв.м. дворно място.Имотът е подходящ за клиника, дентален център,всякакъв вид административна дейност. За Ваше удобство: огледи по всяко време. За допълнителна информация и нови оферти посетете: www.address.bg или позвънете на телефони на Агенцията: Обади се СЕГА и цитирай този код 341950. Брокер - Димитър Димитров.
  • Добавена в 10:55, 2 март 2021
  • Преглеждания:4255
  • Номер на обявата: 105778569
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Военно училище, гр. Шумен, Област Шумен

За нас
АДРЕС Недвижими имоти АД е най-голямата българска фирма за недвижими имоти в България. От създаването си през 1993г., АДРЕС постоянно разширяваме дейността си и днес предлагаме професионални услуги в най-голямата мрежа от 57 офиса на територията на цялата страна, в които работят над 500 професионално обучени консултанти.
Никой не познава пазара на жилищни имоти в България по-добре от нас! Ние проучваме световните тенденции и прилагаме знанията си на местния пазар. Споделяме своите познания, за да постигнем най-доброто и да защитим интересите на нашите клиенти.
АДРЕС Недвижими имоти е една от първите компании за недвижими имоти, сертифицирана по международния стандарт EN ISO9001:2008. Документът е издаден от международната компания за сертификационни услуги SGS като доказателство, че АДРЕС покрива европейските стандарти в тази област. От 2018 година АДРЕС се сертифицира и по ISO 9001:2015.
АДРЕС бе отличена в четири поредни години с международното отличие Супербрандс – признание за влияние над пазара, лоялност и доверие към клиентите.
Прочети още

Обяви на потребителя НИ Адрес Кантора Шумен