+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Апартаменти в гр. Габрово.

Тристаен тухлен апартамент в Центъра -13102 гр. Габрово - image 1

Тристаен тухлен апартамент в Центъра -13102

126000 лв.
Описание
Предлагаме ви атрактивно предложение за тристаен монолитен апартамент в идеалния център на гр. Габрово. Най-важното нещо при покупка на жилище е местоположението, а какво по-хубаво от удобствата на центъра. Жилището е на две нива, като на първото ниво имаме кухня с тераса, всекидневна и трапезария в едно отворено помещение, санитарен възел и килер. Няколко стъпала Ви отвеждат към второто ниво, като мястото може да бъде организирано като бар с кресла, от там влизаме в двете спални, като едната е с тераса, и баня с вана.
Апартаментът е атрактивен, заради местоположението си, раздвиженото организиране на пространството и качественото на изпълнение на обзавеждането. Кухнята е масивна, вратите са масивно дърво, подът е с паркет от ясен. Жилището е светло и просторно, като има достатъчно пространство за реализация на вашите интериорни идеи.
Към него има прилежащо избено помещение от 10 кв. м., таванска стая от 15 кв.м. и е възможно за закупуване на гараж със стая и санитарен възел близо апартамента.
Ако търсите да закупите подобен имот, моля не се колебайте да позвъните на нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 884 - Покажи - . Той ще Ви консултира професионално, ще отговори на въпросите Ви и при Ваше желание ще организира оглед на имота.
  • Добавена в 08:28, 24 ноември 2020
  • Преглеждания:293
  • Номер на обявата: 123288739

Обяви на потребителя Цветомир Йовчев