+ 0 km 0
Тристаен мезонет в гр. Созопол гр. Созопол - image 1

Тристаен мезонет в гр. Созопол

80000 €
Описание
EМ ДЖИ ЕСТЕЙТ Ви предлага:Тристаен мезонет в гр.Созопол. Състои се от просторна трапезария/хол, 2 спални на второ ниво, 2 санитарни помещения и тераса.Не е на пьрва линия, но от страната на морето е застроено с ниски сгради и гледката е прекрасна.
Басейн, хубав двор и вьзможност за паркомясто/допьлнително.
Мезонетът се продава в степен на завършеност "до ключ".
Предлагаме Ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, както и съдействие за извършването на всички необходими регистрации в държавни учреждения след придобиването на имота.
Лицензиран кредитен консултант на ЕМ ДЖИ ЕСТЕЙТ ще Ви съдейства при нужда от банково кредитиране.
Обадете се и цитирайте този код: 10015725.
Консултант: Анета Димова.
  • Добавена в 15:46, 1 декември 2020
  • Преглеждания:77
  • Номер на обявата: 123173423
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Созопол, Област Бургас

За нас
ЕМ ДЖИ ЕСТЕЙТ е търговско дружество регистрирано с основен предмет на дейност посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, разположени на територията на българското южно Черноморие: апартаменти в жилищни сгради, готови и в различен етап на строителство, къщи, вили, парцели за застрояване, земеделски земи, различни видове търговски помещения, имоти във ваканционни комплекси, почивни бази и хотели.
Екипът на ЕМ ДЖИ ЕСТЕЙТ се стреми да предостави на своите клиенти и партньори своевременно и висококачествено обслужване, изграждайки прозрачни и взаимноизгодни взаимоотношения.
Прочети още

Обяви на потребителя Анета Димова