Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Апартаменти в Област София-град.

Тристаен апартамент в Лозенец

гр. София Добавена в 11:03, 2 септември 2017, Номер на обявата: 101866499

Предлагаме Ви тристаен апартамент на 2-ри етаж от 4, кота +7.10м. в луксозна тухлена многофункционална сграда Резиденция Лозенец с очаквано разрешение за ползване през септември, 2018 г.
В Резиденция Лозенец са приложени най-новите постижения на световните технологии. Нейната хиперболоидна дъговидна форма е осъществена посредством вентилируема фасада от естествен камък и double-skin (двойно остъклена) ажурна система, допринасяща за по-ефективна топло- и звукоизолация. Височината на таваните от 3,10 м. и врати с височина 2,40 м. ще Ви носи приятно чувство на простор.
I - Предложението е за физически и юридически лица. Цената е крайна, с включено ДДС. Работим и с колеги при условия на договаряне (моля, свържете се с нас по телефона).
II - Локация Сградата се намира в луксозния квартал Лозенец. Има удобна връзка с главни транспортни артерии бул. Никола Вапцаров, бул. Св. Наум, бул. Цариградско шосе и бул. Черни връх. В района се намират много елитни училища. Това ще улесни избора Ви къде да учат Вашите деца.
III - Застроената площ на апартамента e 101,9 кв.м., в толкова голям, просторен и луксозен апартамент ще се чувствате много приятно и ще имате усещане за комфорт и уют.
IV - Разпределение голямо антре, хол с трапезария и кухненски бокс с размер 19.8 кв. м. с тераса към него, с две големи непреходна симетрични спални с размер 13.7 кв.м. с баня и тоалетна.
V - Изложение изложението е изцяло източно, като ще можете да се наслаждавате на зеленината, която двора на Софийската семинария предоставя.
VI Всеки апартамент може да бъде довършен по Ваш избор. Моля попитайте какви възможности имате.
VII - Общите части в сградата ще бъдат с под от гранитогрес, стените ще са с интериорна боя, специални декорации и красиви дизайнерски решения, за да виждате изискаността на блока всеки момент.
VIII - Отопление отоплението ще се осъществява на ТЕЦ, като към всеки апартамент ще има индивидуален топломер. С модерната и висококачествена вентилационна система отопляването на апартаментите ще е ефективно и евтино.
IX - Има възможност за отделно закупуване на гараж на цена от 17 600 €.
В сградата предлагаме и други апартаменти.
За огледи и повече информация моля, потърсете Георги Георгиев тел. 885 - Покажи - ;

Преглеждания:3
Всички обяви на този потребител

Обяви на потребителя Георги Георгиев - 123 Properties