+ 0 km 0
Тристаен апартамент гр. София - image 1

Тристаен апартамент

720 лв.
Описание
'Инвестирай в нов дом' има огромното удоволствие да представи на всяко семейство желаещо да живее икономично, чисто и на топло, неговия бъдещ дом.
Домът в който децата имат своя собствена стая, обзаведена с мебели с детски мотиви-едно еденично легло с възможност за обзавеждане с още едно, бюро, двукрилно гардеробче и за тези с повече вещи още един четирикрилен гардероб с надстройка. Родителите могат да се насладят на тишината и спокойтвието в просторна спалня, в която са разположени двойно легло, гардероб, секция и тоалетка, стаята е с излаз към самостоятелна източна тераса.
Всекидневната стая е светла и просторна със достатъчно свободно място за семейни игри, обзаведена с диван на който има възможност да се настанят всички и да прекарат съботно-неделните следобеди в гледане на филми с пуканки. Кухнята е оборудвана с всичко необходимо за едно домакинство, където може да бъде разгърнат купинарния потенциал и да се вечеря семейно.
Изложението на апартамента е с благопритните за климата в него, изток-запад, което означава, че същия е огряван от слънцето целоодневно и това спомага за ниските разходи за отопление през месеците от зимния сезон.
Същевременно имота е с локация,позволяваща спокойствие, което е рядкост в големия град и улеснение с ежедневния пазар за дома и смейството, тъй като в непосредствена близост до жилищния вход са супермаркети от големите известни хранителни вериги и други търговски центрове. Връзката с други точки и центъра на града може да бъде осъществена, посредством близоста на спирките на разнообразния градски транспорт предлагащ тази възможност.
  • Добавена в 09:41, 30 ноември 2020
  • Преглеждания:99
  • Номер на обявата: 123703276
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Надежда 2, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Инвестирай в нов дом