+ 0 km 0
ТОТАЛЕН ремонт на ЛАПТОПИ и Таблети гр. София - image 1

ТОТАЛЕН ремонт на ЛАПТОПИ и Таблети

Описание
БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА, ТОТАЛЕН РЕМОНТ. РАБОТИМ И В СЪБОТА! БЪРЗ сервиз до 3 дни! ГАРАНЦИЯ НА УСЛУГИТЕ!

БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ БЪРЗОДЕЙСТВИЕТО НА ЛАПТОПA ВИ - Ако лаптопa Ви се струва бавен или изпълнява определени задачи по-бавно от преди, тогава се нуждаете от нашите съвети, за да се увеличи или поне възвърне неговото бързодействие.

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА НА ЛАПТОП - Ако вашият лаптоп не се включва, не работи захранването му, не се зарежда батерията, няма образ или имате други проблеми, то той се нуждае от диагностика.

РЕМОНТ НА ЗАХРАНВАЩИ ВЕРИГИ НА ДЪННИ ПЛАТКИ НА ЛАПТОПИ - Ремонт на захранващите вериги на дънни платки за лаптопи, които включват Standby вериги, Charger на батерии, захранване на процесори и други. Една част от лаптопите, които са заляти с течности също попадат в тази категория.

ДОЗАПОЯВАНЕ НА ОТПОЕНИ BGA ЧИПОВЕ, РЕБОУЛИНГ (RE-BALLING) НА BGA ЧИПОВЕ, ПОДМЯНА НА ЧИПСЕТ С НОВ (СЕВЕРЕН МОСТ, ЮЖЕН МОСТ И ВИДЕОЧИП)

ПРОФИЛАКТИКА НА ЛАПТОП - Причина за постоянно загряващ лаптоп може да бъде както висока температура на работа на лаптопа така и нестабилната работа на цялата система. Абсолютно всички лаптопи трябва да се подлагат на профилактика всяка година, а някои дори на всеки 6 месеца.

ПОДМЯНА НА USB, HDMI, АУДИО И ДРУГИ ЖАКОВЕ - Тези жакове, особено тези на USB портовете, се използват много често. При продължителното им използване или при употреба на устройства с дефектен куплунг, тези жакове се повреждат механично и се налага тяхната подмяна.

ПЪЛНА РЕГЕНЕРАЦИЯ НА БАТЕРИИ ЗА ЛАПТОПИ: Възстановяване батерия на преносимия компютър е операция, която включва замяна на всички клетки в батерията с нови от висок клас А и препрограмиране на електрониката й, ако това е възможно. Ако това може да бъде направено, тогава батерията е с характеристиките на една оригинална и абсолютно нова батерия. На практика ние се явяваме производители на нови батерии, произведени към днешна дата и на практика няма по-нови от нашите батерии. Затова се надяваме да не очаквате ниски цени на всичко, което правим. Гаранцията, която предлагаме е 12 месеца. Капацитета на нашите елементи е пропорционален на 2600mAh или 2800mAh (при японски елементи Панасоник), което дефакто е капацитета на един от елементите, които използваме и е по-висок от масовите стандартни елементи в тъй наречените нови батерии.

ТОРИН КОМПЮТЪРС
http://www.torin.bg
http://www.smartbattery.eu
София 1606, ул. СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ 46
Стационарен телефон: 295 - Покажи -
Мобилен телефон (Виваком): 879 - Покажи -
Мобилен телефон (А1): 889 - Покажи -
  • Добавена в 07:23, 19 февруари 2021
  • Преглеждания:1622
  • Номер на обявата: 115578121
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Красно село, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя ТОРИН КОМПЮТЪРС