+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Епилатори, масажори, машинки за подстригване в гр. София.

!!ТОП!!Машинка за постригване Wahl гр. София - image 1

!!ТОП!!Машинка за постригване Wahl

55 лв.
Описание
Най-ниска цена за модела. Директен внос от Англия! Най-висок клас марка за машинки за постригване!

Безжична употреба с впечатляващо време за работа от 60 минути за свобода на движението.
Ако вече нямате батерия, свържете я и я използвайте с кабел.

Включва 10 гребена, за да създадете една пълна гама, която са цветно кодирани, за да направите лесно запаметяването на любимите дължини на вашето семейство.

Високоточните стоманени остриета, изработени от високо въглеродна стомана, остават заточени за много дълго време, за да гарантират висококачествено рязане.

Подвижните остриета, които могат да се изплакват, се закрепват и отделят просто за лесно почистване.

Ергономичният дизайн със специално пространство за интегриран пръст гарантира, че устройството е удобно за запазване и лесно управление при употреба.

За обикновено напълно зареждане трябва да отнеме 12 часа за зареждане.

Color Pro Cordless е перфектният уред за домашен стил.
Време за работа от 60 минути от едно зареждане ще ви осигури достатъчно мощност за завършване на прическата, а безжичната опция ви дава свободата да се движите, докато подстригвате. Ергономичният дизайн и вградената дръжка за пръсти гарантират, че уредът е удобен за държане и лесен за управление по време на употреба. Разглобяемите остриета могат лесно да се прикрепят и отделят за лесно почистване.
С мощен, дълготраен двигател, Color Pro е мощен тример и се предлага със световно напрежение, за да ви даде свободата да подстригвате косата, където и да сте.

Комплектът се предлага в комплект с 8 закрепващи гребена (3,6,10,13,16,19,22,25 мм), гребен за бръснар, ножици и материали за поддръжка, всички в лек капак. съхранение.

Обяви на потребителя Георгиева