+ 0 km 0
Тенис машина SPINFIRE PRO2 гр. Белене - image 1

Тенис машина SPINFIRE PRO2

3000 лв. По договаряне
Описание
Spinfire Pro 2 се базира на характеристиките на Pro 1 чрез добавяне на постоянно променящо се вертикално насочване през 4.5°, редуващи се удари по 2-те странични линии и дистанционно управление. Както и при Pro 1, и при тази машина въртенето на устройството става вътре в самата машина (елиминира предвиждане посоката на удара от състезателя). Нейният елегантен дизайн дава възможност за използване на 200 топки в коша, като същевременно е изключително портативна и компактна за съхранение. Богата на функции, включва както хоризонтално, така и вертикално насочване, насочване по 2-те крайни линии, изключителен спин, LCD дисплей, сензорен панел и други.

Изстрелващо устройство:

При Spinfire Pro серията машини движението на изстрелващото устройство става вътре в корпуса. То се движи много бързо, като по този начин прави ударите по-малко предсказуеми. Този дизайн се различава от дизайна на традиционните модели на подобен вид машини. При тях се движи цялото тяло, което става много по-бавно и предсказуемо.

Дистанционно управление:

Машината е оборудвана с дистанционно управление, което може да контролира захранването – вкл/изкл, хоризонталното насочване – широко, средно и изкл., постоянно променящото се вертикалното насочване през 4.5° – вкл/изкл., насочване по страничните линии – широко, средно, тясно, насочване нагоре/надолу и хоризонтално насочване – ляво/дясно. Има функция пауза, която спира машината и по този начин пести енергията на батерията докато топките бъдат събрани.
Вече и с ново дистанционно управление – можете да променяте всички параметри на машината от него вкл. скорост на изстрела, въртене на топката, интервал между ударите. Имате и допълнителен Reset бутон, с който връщате машината в първоначалните настройки.

Въртящи изстрелващи колела:

Серията Spinfire Pro използва “extreme grip” въртящи изстрелващи колела за изхвърляне на топките. Това е най-ефективния метод за изстрелване на топката, позволяващ машината да остане тиха, и да придават на топката ефективен спин и слайс. Колелата са черни за да се намали тяхната видимост вътре в машината, като по този начин се намалява предвидимостта на удара.

Вертикално и хоризонтално отклонение:

Вертикалното и хоризонтално отклонение дава възможност за удари с различна дълбочина и ширина (широка и средна) съответно. Тези настройки могат да се правят заедно или незвисимо една от друга, позволяващи да се настрои абсолютно случайна игра (понякога изглеждаща като тройно колебание)

Преносимост:

Тези машини позволяват бункера да бъде обърнат върху машината, което я прави много компактна. Твърдите колела и дръжката ви позволяват лесното и преместване. Дръжката се съхранява под машината и издърпва, когато е необходимо.

Удари по 2-те странични линии:

Spinfire Pro 2 предлага напълно случайни удари, но също така предлага и тази опция – игра по двете странични линии (не се предлага при Про 1). Веднъж определени, топките вече няма да бъде на случаен принцип, вместо това, ще получите редуващи се форхенди и бекхенди. Те могат да бъдат “тесни”, “средни” или “широки”, за да се различават по степента на трудност. Можете също да настроите времето между всяка топка. За допълнително затруднение, можете да включите “вертикално колебание” като в същото време се променя дълбочината на всеки удар.
Максимален „спин”:

Тези машини имат “extreme grip” изстрелващи колела, които могат да създадат много високи нива на топспин и слайс. Когато е настроена на максимално ниво, трудността на въртене е толкова висока, че ако можете да я овладеете, няма да имате проблеми с противници в реален игрови мач. Разбира се, винаги можете да зададете много по-ниски нива на въртене за по-реалистична тренировка.

LCD сензорен дисплей:

Тенис машината се управлява от мембранен сензорен дисплей, контролиращ настройките, живота на батерията и диагностична информация.

Калибриране:

Чрез използването на инфрачервени сензори, Spinfire Pro серията машини, могат да се калибрират преди всяко използване, което позволява да се поставя машината всеки път в центъра на корта. При изключване на хоризонталното или вертикално отклонение на машината, тя ще се върне към първоначалната си позиция.

Памет:

След като прекарате време за изучаване на любимите си настройки и ги въведете в машината, хубаво е да се знае, че те се запаметяват. Всеки път, когато включите машината, тя припомня последните ви настройки, които сте използвали – за интервал между ударите, скорост и въртене на топката.

Параметри

Скорост на топката – 21 нива от 38 до 130 км/ч. Без спин (настроени от 0-20)
Топспин – 10 нива от нула до максимален топспин (настроени от 0 до +10) Забележете, че скоростта на топката се намалява при увеличаване на спина.
Обратен спин – слайс – 10 нива от нула до максимален слайс (настроени от 0 до -10) Забележете, че скоростта на топката се намалява при увеличаване на спина.
Интервали между ударите – 21 интервала от 2.3 сек. до 20 сек (настроени от 0-20)
Височина на топката – 200 височинни позиции от 8 to 55 градуса (настроени от 0-200)
Посока на топката – всяка фиксирана посока по цялата ширина на корта
Хоризонтално отклонение – движение от едната до другата страна на корта по цялата му ширина през 19.5 градуса
Вертикално отклонение – постоянно движение нагоре-надолу през 4.5 градуса
Двойно отклонение – постоянно движение от едната страна до другата, нагоре и надолу
Широки удари по двете странични линии – предлага редуващи се форхенд и бекхенд удари в двата ъгъла на корта
Тесни удари по двете странични линии – предлага редуващи се форхенд и бекхенд удари, целещи половината корт в средата
Капацитет на коша – 200 + топки
Дистанционно управление – Да
Захранване – 1 x 12V 20AH акумулаторна батерия
Зарядно устройство- компактен 4A зареждач
Време на работа на батерията – приблизително 2.5 часа постоянна работа, равняващо се на 5 часа време на корта
Конструкция – лилав високо издръжлив пластмасов корпус, обръщащ се бял бункер, телескопична дръжка за теглене
Подходяща за – начинаещи и напреднали играчи
Хоризонтално насочване: В диаграмата по-горе може да видите как топките са случайно изстреляни по цялата ширина на корта. Дълбочина може да бъде зададена ръчно (в този пример е зададена дълбочина на крайната линия), но тя няма да се променя през тази тренировка. Това принуждава на играча да се движи от едната страна на корта към другата, без движение напред или назад.
Вертикално насочване: На тази диаграма е показано как вертикалното насочване изстрелва топки с произволно променяща се дълбочина на удара. В примера по-горе машината е настроена да изстелва топки от средата на корта до крайната линия. Тази тренировка принуждава играча да се движи напред и назад без хоризонтално движение.
Вертикално и Хоризонтално насочване: Тази тренировка комбинира първите две заедно, давайки на играча и двете вариации – в дълбочина и ширина. Играчът е принуден да се движи във всички посоки, като му предоставя реалистичен модел на игра. Това се нарича тройно колебание или случайни топки.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Белене, Област Плевен

Обяви на потребителя Росен

    • гр. Белене
    • 20 юни
    4000 лв. По договаряне