+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Кучета в с. Страшимирово.

Търся си стопанин да играем заедно. Казвам се Блеки на 8 месеца. с. Страшимирово - image 1

Търся си стопанин да играем заедно. Казвам се Блеки на 8 месеца.

Безплатно
Описание
Блеки е женско куче на около 8 месеца ( каза ветеринаря)
Настани се в нашия двор преди около месец в големите студове и сърце не ни даде да я изгоним. Кучето е много добро, страхливичка е но явно доста е препатила преди да я приберем. Не хапе, не е злобна. Аз имам две деца на 3 и 4 и те играят с нея. Купихме и къща за двора и живее само навън. Кучето се учи много бързо на команди, изклячително доброжелателно и много игриво. Има страх от непознати но веднъж довери ли ви се се залепя за вас. Има една ваксина вече обезпаразитена е скоро ще бъде и кастрирана. Ветеринарят каза че няма да стане много по голяма тежи около 7кг.
За жалост аз и мъжът ми постоянно работим, децата са на градина и няма кой да обръща внимние на кучето. Стои си на двора по цял ден сама и скучае. Дворът ни не е много добре ограден все още и тя постоянно излиза тъй като, няма кои да играе с нея, до нас е главна улица с голям трафик и хем ни е страх че може нещо да я удари но и пък не искам да я връзвам и да стои вързана. Умира си от скука. Кучето има нужда от стопанин който да му обръща внимание да го тренира, жадува за внимание. Много бързо се учи на всякакви номера. Ходи до тоалетна на едно и също място. Ако имате двор е страхотен пазач има си и лична къща.
Много ще се радваме ако намерим човек който търси новият си най - добър приятел в очите Блеки.
Важно!!!! Ние не искаме да се оттървем от кучето а да му намерим добър стопанин който, ще се грижи за него и ще му обръща внимание. Ако си търсите куче пазач което да вържете на двора не е това вашето куче. За да вземете кучето ще се наложи да дойдете 1-2 пъти за да може да ви познава и да ви се довери понеже тя има страх от непознати хора и бяга. Търсим сериозен човек който, обича животни.
Преди да я дадем ще искаме да видим къде ще живее. Най- добре ще бъде да живее в двор. Кучето не е свикнало да живее в затворено пространство.

Ние се намираме в село Страшимирово на 15км от Варна. Ако познахте своя най - добър приятел в лицето на Блеки пишете ни.
  • Добавена в 19:55, 28 февруари 2021
  • Преглеждания:835
  • Номер на обявата: 125132505