+ 0 km 0
Търговско помещение/ магазин/ в ж.к. Възраждане гр. Бургас - image 1

Търговско помещение/ магазин/ в ж.к. Възраждане

33000 €
Описание
САМО ОТ ЕМ ДЖИ ЕСТЕЙТ.
Ключ в офиса.
Търговско помещение в ж.к." Възраждане" с площ от 38 кв.м., състоящо се от търговска зала, склад, санитарен възел. Под - гранитогрес. Дограма - ПВЦ. Лице - 4 метра. Електрическа ролетна щора. Търговското помещение е на уживена улица с голям човекопоток. Подходящо е за всякакъв вид дейност: магазин, склад, офис, салон за красота, представителство и др.

Предлагаме Ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, както и съдействие за извършването на всички необходими регистрации в държавни учреждения след придобиването на имота.
Лицензиран кредитен консултант на ЕМ ДЖИ ЕСТЕЙТ ще Ви съдейства при банково кредитиране.

Обадете се сега и цитирайте този код: 10014484.
Консултант: Гинка Тодорова.
  • Добавена в 15:46, 1 декември 2020
  • Преглеждания:126
  • Номер на обявата: 123173416
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Възраждане, гр. Бургас, Област Бургас

За нас
ЕМ ДЖИ ЕСТЕЙТ е търговско дружество регистрирано с основен предмет на дейност посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, разположени на територията на българското южно Черноморие: апартаменти в жилищни сгради, готови и в различен етап на строителство, къщи, вили, парцели за застрояване, земеделски земи, различни видове търговски помещения, имоти във ваканционни комплекси, почивни бази и хотели.
Екипът на ЕМ ДЖИ ЕСТЕЙТ се стреми да предостави на своите клиенти и партньори своевременно и висококачествено обслужване, изграждайки прозрачни и взаимноизгодни взаимоотношения.
Прочети още

Обяви на потребителя Гинка Тодорова